MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Betty Ross

Go down 
SzerzőÜzenet
Betty Ross
civil
civil
Betty Ross

Hozzászólások száma : 5
Birthday : 1985. May. 23.
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 34
Tartózkodási hely : New York

Betty Ross Empty
TémanyitásTárgy: Betty Ross   Betty Ross EmptySzomb. Okt. 13, 2012 11:54 pm| Betty Ross | 27 | Liv Tyler. | civil |
„It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.”


adatok


Név: Elizabeth Ross
Szül. hely és idő: USA, Kalifornia - 1985, május, 23.
Csoport: civilek
Különleges képesség(ek): -
P.b.: Liv Tyler

Jellemzés


Külső jellemvonások: Betty tipikusan a letisztult szépség, az a fajta nő, akit megnéznek az utcán, de korántsem azért, mert olyannyira felhívná magára a figyelmet. Vonásait anyjától örökölte, talán magasságában nyúlt fölé, mindenesetre cseppet sem teher neki a gondolat. Egyszerűnek, és átlagosnak vallja magát, és úgy is viseli, nem szépíti a dolgokat, nem cicomáz túl semmit. Arca bájos, mosolya ellenállhatatlan, szolid, visszafogott módon sminkeli ki magát alkalmakkor, általában nemigen visz fel az arcára semmit, nála a természetesség a kedvező. Ovális formáját hosszú, hullámos barna haja keresztezi, kék íriszeivel vizsgálja a világot, az életet. Bőre hófehér, néha szinte márványszerű, alkata karcsú, nőies, de mégsem olyannyira, hogy az már kórosnak számítana. Átlag magas, 173 körül mozog, vagyis egy praktikus rásegítéssel haladja meg a kellő magasságot.
Ruhatára elegáns, egyszerű, én szivárvány mintát mellőző. Általában a sötétebb színű holmikat kedveli, persze a kiegészítőkkel fel-fel dobja azt, de legtöbbször a kényelmet helyezi első szempontnak. Az elegáns darabokat hétköznaponként az egyszerű, kényelmes darabok váltják fel, ilyenkor kissé talán próbál szürke egérré válni, és megbújni a tömeg között.


Belső jellemvonások: Csendes lány, aki visszafogott, és szerény. Persze nem néma, igenis hallatja a hangját ha kell, és megosztja a véleményét. A tudományban tud a legjobban kibontakozni, ott próbál minél több, és minél nagyobb sikereket és eredményeket elérni. Szeretne nevet, hírnevet, olyat, amilyen talán apja nevének említésekor hallatszik. Ki akar törni az árnyékából, a rossz kapcsolat miatt is, és azért is, hogy tudassa ő nem a lány, ő A Lány. Ambiciózus ebből fakadóan, munkamániája egészséges keretek közt mozog, viszont céljai érdekében sem képes átgázolni senkin, és semmin.
Társasági lény, mint minden ember. Szeret pubokba, éttermekbe, színházakba járni. Szűk baráti körében érzi igazán jól magát, idegenek közt ugyan nem feszeng, de nemigen szeret elsőnek nyitni. Nem zárkózik el az ismeretek ellen, nem menekül semmi elől. Magánéletét szereti diszkréten titokban tartani, a társasági középpontban inkább a sikereivel szeretne állni, nem a pletykákkal. Jó emberismerő, titoktartó, és hallgatóság, akivel bármikor le lehet ülni. Nem buta liba, és kifejezetten gyűlöli ha valaki egy percig is annak nézi, intelligens megnyilvánulásai persze erre okot sem adhatnak. Negatívumai neki is vannak, persze nem olyan nagy mértékben, közegben mindig, és mindenkor a jót mutatja, mosolyog, és csak a világtól elvonulva éli ki a rosszat. Néha talán kissé túlságosan is okoskodó, féltő, óvó de mindezt csak abból a szeretetből teszi, ami odabent él szerettei iránt.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret:
- Bruce/Hulk
- génbiológia
- hatalmas bögre forró tea
- naplemente a tengerpartról nézve
- az anyja nyaklánca, melyet mindig visel
5 dolog, amit nem szeret:
- az apja, Ross tábornok
- a tudatlanság
- ha nem képes valamit véghez vinni
- a magas helyek (tériszony)
- hazug, kétszínű emberek
Gyengeségek: Alapjáraton elgyengül, ha egyedül marad teljesen, és nincs senki körülötte. A gyermekkori tragédia, és az apja „elvesztése” sebet hagyott benne, ezek említése nemigen kellemesek a számára, bár olykor nem mutatja ki a fájdalmát. Tériszonya lévén egy toronyház tetején pánikol a lehető legerősebben, de vannak apróbb dolgok, amiktől igencsak árnyéka önmagának. Továbbá ha náthás, ha influenzás, stb..
Erősségek: Génbiológia A-tól, Z-ig. Hulk dicsérése, és szeretete, mert ő a nagy zöld lényt is tolerálja. Igencsak magabiztos továbbá, ha döntéshozatalkor meg kell ítélni rosszat, és jót, továbbá emberismerete is igencsak hasznos lehet. És igen, a jó asszony igen jó erőssége a tökéletes fakanál-használat a konyhában. Bár főzés terén kevésbé sikeres..

Történet


Elizabeth egy májusi napon látta meg a napvilágot, egy kaliforniai katonai bázison. Apja maga Thaddeus E. "Thunderbolt" Ross tábornok, anyja pedig Karen Lee - volt. Bettnynek sosem született testvére, egyke volt, és talán szüleinél tervbe sem volt véve a kistestvér gondolata. De nem volt magányos, boldog gyermekkor állt előtte, talán nem olyan felhőtlen, mint más gyerekeknek, de nem volt boldogtalan. Anyja tinédzseréveiben hunyt el váratlanul, ami megviselte a lányt akkoriban, de akire támaszkodhatott volna, cserbenhagyta. Apja a katonai karrierjét helyezte előnybe, ezzel teljesen kiszorítva az életéből az árván maradt lányt. Kapcsolatuk ekkor romlott el, szinte véglegesen, és visszafordíthatatlanul.
Az évek teltek, Betty pedig idejét a bázisokon töltötte, próbált talpon maradva messzebb kerülni apjától, ám ez csak akkor sikerült neki igazán, amikor egy bentlakásos iskolába költözött. Tanulmányait befejezve, nem kérdéses, hogy milyen eredménnyel, visszatér, próbált ismét kapcsolatba lépni az apjával, pusztán csak azért, mert az apja volt. Nem fűzött semmiféle reményt a dologhoz, igyekezett elérni egy átlagos, semmis szálat kettőjük közt.. A próbálkozás sikertelen volt, a kapcsolat visszafordíthatatlanná vált köztük, és inkább más dolgokba feledkezett. Dolgozni kezdett, figyelmét a génbiológiának szentelte, magánéletét háttérbe szorítva. Apját kénytelen volt maga mellett viselni, hisz nem költözött messzire, képtelen volt odabent elengedni, minden rossz ellenére. Egészen addig volt csendes élete, mígnem egy szép nap találkozott egy férfival, aki addig életében behozta a változást. Tipikus szerelem volt első látásra, mindkét fél részéről megvolt az, mi a boldogsághoz kellett, de a mesebeli boldog vég váratott magára. Apja volt az a személy, aki bemocskolta a kapcsolatot, aki ellenezte, és szinte már tiltotta az egészet. A lány nem engedett apja gyűlöletének, nem akart véget vetni semminek, és kész volt bármire. Az élet ment tovább, a baleset, melyről elsőre szinte semmit nem tudott, megváltoztatott mindent, az eltervezett jövőt minden mértékben megváltoztatta. De a remény sosem hal meg, mindig remélt, és reménykedett a jóban, és abban, hogy minden jóra fordul.
Egy időben aztán Bruce eltűnt az életéből, naivan zúdította rá haragját apjára, okolta őt azzal, hogy miatta ment el. Nem békélt meg, nem engedett a dühből, és továbblépni sem akart. Apja örömére mutatta a változást, holott a lány már teljes mértékben igyekezett mindent megszakítani kettejük között. A változás viszont megtörtént valahogy, vagyis csak nagyon kis mértékben. Életében mindig is szerepelt egy másik férfi, aki ugyan táplált érzelmeket Betty iránt, de a viszonzás elmaradt. Végül aztán mégiscsak a férfi kedvére alakított mindent a sors, és találkozgatni kezdek. Ugyan Betty még mindig Bruce-t szerette, várni akart rá, de nem bírta már a terhet odabent. Munkáját folytatta, apjával a haldokló, romlott kapcsolata teljességével megszűnt, kerülte őt, ahogy csak lehetett. A férfival való találkozgatásnak nemigen lett nagyobb eredménye, nemigen akart előre lépni, hisz várt, várta vissza Őt. Mikor már kezdett teljesen kétségbeesni, szinte varázslatszerűen tért vissza Bruce az életébe. A találkozásoknak véget vetett, hisz szerelme nem enyhült, nem tört meg, és nem tűnt el. Mindent tudott, mindent látott, és hallott. Tudta, hogy mivel jár az, ha a közelében marad, ha vele van, de nem érdekelte. Semmi sem érdekelte, nem volt gépes a gonoszt látni benne. Tiszta szívből szerette, és szereti is, és egyáltalán nem fél semmitől sem. Tudja, hogy mire képes a nagy, zöld lény, hogy mikor törhet elő, de nem félemlíti meg a tudat, sem a látvány. Elfogadta, és megtanulta kezelni magában az érzést, nem hajlandó meghallani a rosszat róla. Boldognak érzi magát, mutatja a külvilág felé, és szinte már repdes a föld fölött. Háttérben próbál maradni, és figyelni, a világ megmentésekor inkább csendesen figyelt, hisz tudja, ő nem képes arra, amikre a világ hősei.

felhasználó


| Hulkné | 18+ | pm, msn, füstjelek | 4+ |Vissza az elejére Go down
Jonathan Storm
bosszúálló
bosszúálló
Jonathan Storm

Hozzászólások száma : 382
Birthday : 1986. Mar. 21.
Join date : 2012. Aug. 01.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Betty Ross Empty
TémanyitásTárgy: Re: Betty Ross   Betty Ross EmptyVas. Okt. 14, 2012 12:28 am

Kedves.. Hulkné. ^^ Vagyis leendő Hulkné. xD Csodállak, amiért ebben a romlott világban, mint amilyenben mi magunk élünk, még élnek ennyire önzetlen, tiszta lelkű emberek is, mint te magad. ^^ Nem tudok semmi pofátlan megjegyzést hozzátenni, egyszerűen nem érdemled meg. Razz Szóval csak azt tudom mondani, kapd meg azt a szeretetet, amire vágysz, hisz kiérdemelted. Nyomás keresd meg Bannert. Wink Fogócska indul. Very Happy

_________________
... so live your life...
Vissza az elejére Go down
 
Betty Ross
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: civilek-
Ugrás: