MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Victor Von Doom

Go down 
SzerzőÜzenet
Victor Von Doom
ellenség
ellenség
Victor Von Doom

Hozzászólások száma : 22
Birthday : 1974. Jul. 17.
Join date : 2012. Oct. 14.
Age : 45
Tartózkodási hely : Von Doom Kastély

Victor Von Doom Empty
TémanyitásTárgy: Victor Von Doom   Victor Von Doom EmptyVas. Okt. 14, 2012 8:20 pm| Victor Von Doom | 38 | Julien Mcmahon | Ellenségek |
Csak nem fáj? Azt se tudod mit jelent a szó!


adatok


Név: Victor Von Doom
Szül. hely és idő: Latvéria, Hassenstadt - 1974, 07, 17
Csoport: Ellenségek
Különleges képesség(ek): A az űrben átélt kozmikus vihar óta képes uralni az elektromosságot, és a teste egy elpusztíthatatlan szerves fémötvözetté változott.
P.b.: Julian Mcmahon

Jellemzés


Külső jellemvonások: Az átlagtól valamivel magasabb vagyok, erőt sugárzó markáns arccal rendelkezem, ami megnyerő, olykor azonban megfélemlítő hatású is tud lenni. Fekete színű haj és zöld szemek, amik néha elég kegyetlenül tudnak meredni ellenségeimre. Ruházatom, inkább a milliárdosok mindennapos viseletei: öltöny ing zakó, szövetkabát, legalábbis ha éppen civil környezetben járok kelek. Kicsit unalmas fekete feketével, meg fehérrel, de hát mit érdekel engem más véleménye?


Belső jellemvonások: Milliárdos cégtulajdonos, zseni, megfontolt hideg-számító és talán egy hangyányit beképzelt. Kis Istenkomplexusom volt már régebben is, de a vihar óta mondjuk, hogy ez a háromszorosára nőtt, a haragommal együtt, hála Reednek. Sokan neveznek kegyetlennek érzelem nélküli fém embernek, pedig ez hazugság! Vannak érzéseim… vagy inkább csak voltak. Jó érzékem van, az emberekhez. Tudom, amit senki más. Mit akarnak, mire vágynak, mi a céljuk. Szeretek mindig lépéselőnyben lenni, hogy én léphessek először és egyben utoljára is.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret: A cége, a tudás, a hatalom, a képessége, hírnév.
5 dolog, amit nem szeret: Reed, Ben, Sue(amiért nem engem, hanem Reedet választotta) Ha megpróbálják kioktatni, a fantasztikus négyest.(már hallásból is)
Gyengeségek: A magas hő és az alacsony hőmérséklet egymás után való közvetlen hatása túl jó megállító erő rám nézve.
Erősségek: Képes vagyok az elektromosságot uralni és kedvem szerint hasznosítani. Az első legyőzésemet követően pedig páncélt építettem és azóta is fejlesztem, hogy megvédje a testemet az esetleges külső behatásoktól, mint egy afféle elsődleges pajzs. Ezek mellett a teljes biofizikai szerveztem átalakult egy szerves fémötvözetté, ami erősebb, mint a titán és keményebb, mint a gyémánt. Tapasztalat útján kiderült, hogy még a szuper nova hője az az a 4000 kelvin feletti hő sem képes elpusztítani.

Történet


1974ben születtem Latvériában Werner von Doom és Cynthia von Doom gyermekeként. Édesanyám kisgyermekkoromban meghalt így apám nevelt fel.
Remek érzékem volt a tudás magamba szipolyozásához. Alap, közép, majd a felsőfokú oktatás is átlagon felüli eredménnyel végeztem el. Az egyetemen találkoztam első nagy riválisommal, Reed Richardssal. Hozzám hasonlóan ő is egy lángelme volt, sőt ő folyton mindent jobban tudott mindenkinél. Illetve Reed barátjával Ben Grimmel illetve Susan Stormmal reed akkor barátnőjével és annak öccsével Jhonnal. Alapvetően egyedül csak Sue volt nekem szimpatikus, de összességében még képes voltam elviselni őket. Aztán az egyetem végeztével, a családi kötelezettségek haza szólítottak. Apám halála után én vettem át a családi vállalkozást, szerencsére volt hozzá érzékem és megfelelő tudásom is, hogy a vállalatot új alapokra helyezzem. Vezetésemmel a cég gyorsan kinőtte Latvériát. Elsősorban repülő és űrhajózási, biogyógyászat, valamint kormányzati védelmi rendszerek, fegyverek területén hódított a cég, de sokat fektettem a kibernetikába, illetve a genetikai kutatásokba is.
Utóbbi részleg vezetésére felkértem Susant, miután a céggel együtt visszatértem az egyesül államokba. Ekkor tájt tudtam meg, hogy Sue szakított azzal a félnótás Reedel, hát megpróbáltam javamra fordítani a helyzetet. Minden a lehető legjobban ment, a cég virágzott, és úgy látszott Susanban megtaláltam azt, amit mindig is kerestem. Azonban, nem tartott sokáig ez az állapot, mert betoppant a nagy Reed Richards az életembe, és segítséget kért tőlem. Milyen ironikus a sors? Annak idején mindenkinél jobban tudott, és most tőlem kér segítséget. Mivel jó üzletnek tűnt. Beleegyeztem, persze a saját feltételeimmel, szerencsére Reed elég szorongatott helyzetben volt ahhoz, hogy elfogadja ezeket, még ha a kétszekrényes testőrének Bennek nem fűlött hozzá a foga.
Minden jól is ment, amíg az űrbázisomra nem érkeztünk. Úgy tűnik, csak nem tud mindenkinél jobban. Elszámolta a vihar érkezésének idejét és az telibe kapott minket. Még engem is ért a vihar hatása, annak ellenére, hogy a pajzs fent volt. De ez volt akkor a legkisebb gond akkor. Az ő tévedésére kis híján ráment a cégem is, miközben ők négyen: Reed, Ben, Sue és az öccse megalapították a kis szuperhős csapatukat. És ezen felül Reed elvette tőlem Sue-t is ez volt az utolsó csepp a pohárban! Bosszút fogadtam. Megpróbáltam szétválasztani a csapatot, elöbb Jhonnyval beszéltem, hogy térjen át szóló karriere, majd a megkövesedettet változtattam vissza, így már végül semmi nem állt az utamba, hogy Reed megtapasztaljon egy keveset a bosszúmból. Ahogy vártam Susan rögtön szívszerelme segítségére sietett, ez nem is okozott különösebb gondot, csak nem számoltam azzal a tényezővel, hogy Ben visszaváltoztatja magát, az annyira utált lénnyé… Ennek ellenére azonban az erejük hasztalannak bizonyult velem szemben. Nem tudtak megölni, mindössze csak megállítani voltak képesek. Persze még egyszer nem követem el azt a hibát. Valamivel késöbb sikerült „feltámadnom” mély álmomból melybe a fantasztikus négyes küldött. Latvériában tértem magamhoz, ahol persze a cég a kezemben maradt, jelentős tőkével együtt. sok időt töltöttem Latvérián, először is gyógymódot kerestem és végül találtam is a bőröm regenerálására, így végre megmutatkozhattam a nagyvilág elött is maszk és köpeny nélkül is akár. És végül, de nem útolsó sorban találtam egy megfelelő alanyt, aki elvégzi helyettem a piszkos munkát, hogy nekem majd csak a legjobb pillanatokat kelljen kiélveznem. Mindeközben a Latvériai diplomáciai mentességemet kihasználva csöndesen visszaköltöztem New Yorkba, illetve a város szélén egy kastélyban rendezkedtem be.

felhasználó


| Scarecrow | 18 | Pm Skype | 4 éve |
A hozzászólást Victor Von Doom összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 06, 2012 2:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Norah Storm
szuperhős
szuperhős
Norah Storm

Hozzászólások száma : 536
Birthday : 1988. Aug. 24.
Join date : 2012. Jul. 14.
Age : 31
Tartózkodási hely : New York

Victor Von Doom Empty
TémanyitásTárgy: Re: Victor Von Doom   Victor Von Doom EmptyVas. Okt. 14, 2012 8:27 pm

Von Doom!

Elhiheted, hogy nem szívesen mondom ezt, de nem volt baj a karakterlapoddal. Kerestem benne valamit, hogy beléd köthessek, de nem sikerült. Very Happy Szóval elfogadom, így avatar foglalás után mehetsz is játszani. Csak ne kerülj az utamba...

_________________


You are the one for me


Vissza az elejére Go down
http://marvelworld.hungarianforum.com
 
Victor Von Doom
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: ellenségek-
Ugrás: