MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Norah Morgan

Go down 
SzerzőÜzenet
Norah Storm
szuperhős
szuperhős
Norah Storm

Hozzászólások száma : 536
Birthday : 1988. Aug. 24.
Join date : 2012. Jul. 14.
Age : 31
Tartózkodási hely : New York

Norah Morgan Empty
TémanyitásTárgy: Norah Morgan   Norah Morgan EmptyPént. Júl. 27, 2012 5:29 pm| norah morgan | 23 | amber heard | szuperhösök |
"...the arms of the ocean are carrying me..."


adatok


Név: Norah Evangeline Morgan
Szül. hely és idő: USA, NY - 1988. augusztus 24.
Csoport: szuperhősök
Különleges képesség(ek): víz irányítása, időjárás megváltoztatása
P.b.: Amber Heard

Jellemzés


Külső jellemvonások: Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, hogy nincs semmi érdekes a külsőmön. Olyan vagyok, amilyennek egy nőnek kell lennie. Bár talán a 168 centi magasságom, nem épp nőies, mégis ehhez formás idomok társulnak és a legtöbb férfi szerint igaz rám az a bizonyos "hosszú combú" dolog.
Derékig érő, hullámos aranyszőke hajam van, ami persze, hogy nem természetes, viszont kislány koromban az volt. Szóval, azóta kicsit bebarnult, de úgy gondoltam, inkább rásegítek, hogy ismét olyan legyen, mint régen. Rikító kék szemeim vannak, melyek formája talán macskaszemnek mondható. Arcomra azt hiszem a bájos a megfelelő kifejezés, ami elég megtévesztő, mert nem tartom magam egy kifejezetten aranyos embernek. Mármint, nem vagyok én bunkó, csupán a bájosság távol áll tőlem, főleg, mikor miniszoknyában és mélydekoltázsos felsőben rohangálok... mert igen. Nő vagyok és úgy is öltözködöm, kivéve, mikor nem. Attól függ, hova készülök. Ha kocogni, akkor persze kerülöm a magassarkút és a miniszoknyát, ha dolgozni, akkor pedig kosztüm a módi, de egyébként szívesen hordok nőies darabokat.
Lássuk csak... mi is van még? Ja igen. Van egy pillangó tetoválva a tarkómra, ami az édesanyám halála után készült. Imádta a pillangókat...


Belső jellemvonások: Maga a megtestesült szeretet és béke vagyok... na jó, ez hazugság. Szeretem én az embereket, de amint egy kis szemétséget érzek, bedepizek és jó ideig úgy érzem, hogy a világ ellenem van. Ez az egyik véglet. A másik, hogy visszaadom azt, amit kaptam. Nem élek a "megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel" mondással. Inkább a téglás verzió igaz rám.
Képes vagyok az összes érzelem kimutatására, amit csak ismer az emberiség, tehát elég szeszélyes természetem van, azonban a kártyáimat sose terítem ki azonnal. Mindig van, ami titok marad, amit senki se tud rólam, még az apám sem. Manapság elég komor vagyok, ami betudható az édesanyám halálának következményeképp. Akkor valami megtört bennem és azóta se sikerült összerakni, még akkor sem, ha a rokonok próbáltak segíteni. Anya csak egy van, vagyis volt, és bárki is próbálna a helyébe lépni, felesleges próbálkozás lenne. Lényegében olyan vagyok, mint az édesanyám volt. Céltudatos, makacs, kitartó, ugyanakkor barátságos, kompromisszumokra hajlandó és segítőkész.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret: Olvasás; zene; udvariasság; Central Park; tudás; Nickelback; Linkin Park; Bob Marley; Miami; nyár; tenger; állatok; gyerekek; őszinteség; humor; romantika; szenvedély; műveltség; sport kocsik....
5 dolog, amit nem szeret: Képmutatás; hazugság; szemétség; sötét; érzelem mentesség; ridegség; okoskodás; tömegnyomor; sértegetés...
Gyengeségek: Az anyukám születésnapja kiborít. Azon a napom nem érdemes hozzám szólni, mert egy hárpia vagyok, valamint igaz ez a halálának dátumára is. Olyankor jobb szeretek egyedül ücsörögni, bőgni és kicsit megemlékezni, régi képeket nézegetni.
Erősségek: Valahogy hatodik érzékem van arra, hogy egy kérdésemre megtaláljam a választ, hogy a helyes úton menjek tovább, valamint könnyűszerrel észre veszem a hazugságot is... legalábbis általában. Könnyen megjegyzek dolgokat, és amit egyszer a fejembe vések, azt senki sem szedi ki onnan. Jó úszó vagyok, a gimiben több versenyt is nyertem és azt hiszem, ha nem ezt a pályát választottam volna, akkor most úszó lennék. Gyorsan tudom megoldani a rázós helyzeteket, szóval nem szoktam nagyon leblokkolni.

Történet


1988-ban születtem... de rég is volt már, jézusom. Szóval ide jöhetne, hogy akkor születtem és stb, meg nagyon meleg volt és egyebek, de azt hiszem nem ezek a legfontosabb dolgok az életemben. Mármint, persze, a születésem napja mindenképp az egyik fontos pont volt benne, de a többire 1) nem emlékszem, 2) nem is igazán érdekes. Vannak sokkal érdekesebb történések is a későbbiekben, így inkább azokat részletezném majd.
Szóval megszülettem Amber és Richard Morgan első és egyetlen gyermekeként. Nem azért lettem egyke, mert nem akartak volna még több gyereket, hanem azért, mert én is nehézkesen születtem meg. Előttem sajnos az édesanyám kétszer elvetélt, így utánam már nem is nagyon próbálkoztak. Anyám félt az újabb megpróbáltatástól, hiszen mindkét alkalom nagyon megviselte testileg és lelkileg is, így inkább örültek nekem és minden idejüket rám szentelték.
Édesanyám egyetemi tanár volt, ahogy az édesapám is, s míg anyám szociológiát tanított, az apám kémiát. Folyton a molekuláiról beszélt, amikből én egy szót se értettem és nem is érdekelt igazán.
Az egyetemen rengeteg kísérletet végzett és egy menő cég támogatásának segítségével azon kezdett dolgozni, hogy rájöjjön, hogyan lehetne egy olyan gépet létre hozni, aminek segítségével irányíthatná az időjárást. Az ő célja az volt, hogy a meleg kontinensekre, például Afrikára egy kis esőt küldhessen és megakadályozhasson bizonyos természeti csapásokat, de ekkor már a katonaság azon agyalt, mégis hogy lehetne egy ilyen gépet felhasználniuk a háborúkban.
Míg én az általános iskolában tanultam az alap dolgokat, addig apám helyzete odáig fajult, hogy a katonaság már szabályosan követelte a gép elkészítését, de ahhoz még évek kellettek.
Mire én már a gimnazista éveim végén jártam, apám olyan jól haladt, hogy úgy tűnt, lassan kész lesz a gép és végre igazi feltaláló lesz. Közben én már a jövőmet tervezgettem és azon agyaltam, vajon sikerül-e bejutnom majd valamelyik menő egyetemre, hogy pszichológiát hallgathassak. Érdekelt a téma és szívesen áldoztam volna az időm arra, hogy beteg embereken segítsek, támaszt nyújtsak nekik meg ilyesmi, de akkor közbe szólt a sors vagy a fene tudja micsoda...
Aznap épp egy apás nap volt, amikor mindig elmentünk apuval bowlingozni, ahogy végzett, így be is vágtattam hozzá a laborba. Épp telefonált és már első pillantásra tudtam, hogy valami nincs rendben, mert a haját túrta folyamatosan, halkan motyogott és bólogatott, ami olyankor szokott lenni, ha valami baj van. Aggódva figyeltem és próbáltam megérteni, vajon mit beszél, de mindez nem sikerült. Ahogy letette a telefont odarohantam és próbáltam kiszedni belőle mi van, de ő csak azt hajtotta, hogy az apás napot lefújjuk, mert elképesztően fontos dolga van. Esküdözött, hogy később elmondja, én pedig hiába húztam volna vissza a karjánál fogva, hogy legalább az arcát láthassam, ő csak trappolt előre. Épp valami hatalmas víztartály mellett jártunk, mikor megpróbálta lerázni magáról kezemet, ami görcsösen markolta karját, én pedig elvesztettem az egyensúlyom és a vízben kötöttem ki... vagyis először azt hittem, hogy az, de kiderült, hogy valami más volt benne.
Apa a nevemet ordította, de olyan kétségbeesetten, amilyennek még sosem hallottam, közben odarohantak még páran és nagy nehezen kiráncigáltak. A többit már, csak úgy mesélte el az egyik gyakornok, aki ott volt, ugyanis én eszméletemet vesztettem... miket beszélek. Pár pillanatra halott voltam, mert egy jó adag vizet letüdőztem, de újraélesztettek. Apa görcsösen ölelgetett, aztán betakart egy lepedővel és folyamatosan a bocsánatomért esedezett, és közölte, hogy be kell mennünk a kórházba.
Persze, én bizonygattam, hogy jól vagyok, de ő akkor is erősködött és, csak akkor tudtam meg, miért is kellett bemennünk, mikor már ott álltam az édesanyám ágya fölött az egyik undorítóan fehér és fertőtlenítő szagú szobában. Nem engem akart becibálni, hanem anyuhoz akart bevinni...
Emlékszem, borzasztóan nézett ki. Az arca tele volt zúzódásokkal, kék-zöld és lila volt mindene, és a látvány annyira lesokkolt, hogy nem is hallottam, mit beszél apa az orvossal. Autóbalesete volt, egy kamion maga alá gyűrte a kocsit, órákig kínlódtak, mire kiszedték a szétroncsolt kocsiból és kész csoda volt, hogy életben maradt. Azonban nem sokáig volt ez így... fél órával az után, hogy bementünk hozzá, végleg elment.
A sérüléseitől megszólalni se tudott, utoljára csupán annyira volt képes, hogy megszorította a kezem, én pedig zokogva ücsörögtem az ágya mellett. Apa a másik oldalon ült és folyamatosan azt sutyorogta, hogy minden rendben lesz, majd órákkal később megtörten, némán sétáltunk haza...
Aznap éjjel szakadt az eső, de úgy, mintha dézsából öntenék, mintha velem sírt volna az ég.
Napokkal később történt az első furcsaság velem, amikor a kád vizet a plafonig emeltem. Fogalmam sincs, hogy sikerült, de így volt, aztán lassacskán rájöttem, hogy nem halucinálok, tényleg megtörtént és gyakorolni kezdtem. Tökéletes elfoglaltság volt, hiszen így lekötöttem a figyelmem és nem gondoltam arra, hogy elvesztettem azt, akit a legjobban szerettem.
Azt is sikerült megfigyelnem, hogy az időjárás a hangulatomhoz kezdett igazodni. Ha sírtam, esett, ha dühös voltam, elképesztő viharok kerekedtek, ha jó kedvem volt, a nap ott ragyogott az égen. Lassan ugyan, de sikerült összeraknom a képet, hogy valószínűleg az a baleset az oka az egésznek, ami a laborban történt. Apámnak egy szót se szóltam róla, hiszen így is olyan volt, mint egy zombi. Nem kellett volna, hogy még miattam is lelkibeteg legyen, így inkább megkerestem azt a gyakornokot, akire emlékeztem és végül az időnket arra szenteltük közösen, hogy véget vessünk ennek az őrültségnek, ami velem történt. A mai napig ezen dolgozunk, közben pedig hűségesen járok az egyetemre, ahol pszichológiát tanulhatok. Az anyám sírjánál megfogadtam, hogy valóra váltom az álmom...


felhasználó


| D. | 20 | PM | két éve |


Vissza az elejére Go down
http://marvelworld.hungarianforum.com
 
Norah Morgan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: szuperhősök-
Ugrás: