MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Alice Gremmer -take a break

Go down 
SzerzőÜzenet
Alice Gremmer
szuperhős
szuperhős
Alice Gremmer

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2012. Oct. 19.
Tartózkodási hely : New York

Alice Gremmer -take a break Empty
TémanyitásTárgy: Alice Gremmer -take a break   Alice Gremmer -take a break EmptyPént. Okt. 19, 2012 6:06 pm| ALICE GREMMER | 28 | Sophia Bush | SZUPERHŐS|
"Semmi sem az, aminek látszik..."


adatok


Név: Dr. Alice Gremmer
Szül. hely és idő: Usa, Los Angeles -1984. április 07.
Csoport: szuperhős
Különleges képesség(ek): telekinetika
P.b.: Sophia Bush

Jellemzés


Külső jellemvonások: Mint a legtöbb nő, én is adok a külsőmre. Szeretem a szép ruhákat, a cipőket. Rajongok a színes körömlakkokért. Szeretem sminkelni is magam alkalomhoz illően, persze azért nem viszem túlzásba a dolgokat. A szemeim egyébként zöldes barnák. Sokan mondják, hogy nagyon melengető és barátságos a tekintetem, ami miatt rokonszenves vagyok az embereknek. A magasságom is megfelelő, és az alkatommal sincs semmi bajom. A hajammal viszont szeretek játszadozni, akár órákig is képes vagyok bíbelődni vele. Egyszer rövid, máskor hosszú, egyenes-hullámos, és még az árnyalatán is szoktam változtatgatni.


Belső jellemvonások: Mindig is kedves voltam, életvidám, és nagyon őszinte lány, immáron nő. Szeretek barátkozni, törődni másokkal, meglehetősen remek az empátiám. Ha valakinek valami baja van, azonnal észre veszem, szeretek segíteni, és ha tudok, akkor igyekszem is így tenni. Nem azt mondom, hogy maga vagyok a jóság, a megtestesült angyal, de azért jobb lenne, ha mindenki hasonlóan látná a világot, mint én. Elég egy meleg, barátságos pillantás, hogy feldobhassuk valakinek a napját. Szeretek mosolyogni, gyakran látni is az arcomon. Nem szeretem, ha a körülöttem lévők rosszkedvűek, mert hamar rám tud ragadni a negatív hatás. Nem mondanám, hogy önző volnék vagy épp vajszívű. A helyzeteket megfelelően tudom kezelni, így úgy is viszonyulok a másikhoz. Persze a munkám miatt ezek mindig elengedhetetlen dolgok. Erősnek és kiegyensúlyozottnak kell lennem.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret: Kutyákat, macskákat, a gyerekeket, a munkáját, a bátyját, a tavaszt, a virágillatot.
5 dolog, amit nem szeret: Hazugságok, katonaság, erőszak, gyilkosok, érzéketlenség.
Gyengeségek: Ha a múltját, a családját, a képességét vagy a bátyját hozzák szóba, azt nem viseli el.
Erősségek: Az empátia az erénye és erőssége is egyszerre. Képes magát mások helyzetébe beleélni, így a problémákat átlátni, kezelni és megoldani, ezért is ment pszichiáternek.

Történet


Los Angelesben láttam meg a napvilágot, és nem messze a várostól éltem a mindennapjaimat. Nem első gyermekként születtem a családba, már volt egy bátyám, Nicholas, vagyis Nick.
Teljesen átlagosan éltem az életemet, iskolába jártam, eljátszogattam, mint minden korombeli kislány. Aztán 11 évesen váratlan dolgok történtek velem. Megmozdultak a tárgyak, ha épp azt akartam. Bár nem voltam benne biztos, hogy tényleg így van. Egy szellem jelenléte is hihetőbb lett volna, mint hogy ezeket én csinálom. Szóltam is a bátyámnak a dologról, mivel már nagyon meg voltam rémülve.
Nick azt mondta, hogy különleges képességem van, és nem szabad félnem ettől az erőtől, de nem mutathatom meg másoknak, mert még bajba kerülhetnék. Ők nem értenék meg, ahogy először én sem. Megijednének, mások pedig irigységből neveznének szörnyetegnek.
Egy évvel később aztán öltönyös alakok jöttek a házba és magukkal akarták vinni a bátyámat.Nick nem hagyta magát, így felfedte az erejét, hogy védje magát. A jelenetnek sajnos a szüleink is tanúi voltak és nem tudták megemészteni a látottakat. Nicholas tudta, hogy ezek után nem maradhat, így meglépett. Könnyes szemekkel, titokban rohantam a bátyám után, aki a legjobb barátjához, Jim-hez ment. Sejtettem, hogy így lesz, hisz remek cimborák voltak, ha valaki, akkor Jim befogadná. Azonban az egész nem is így történt! Jim volt az, aki elárulta a testvéremet, így az rátámadt. Nekem kellett szétválasztanom őket. Jim hát megúszta a dolgot.
Az a nap azonban nem emiatt vált szörnyűvé igazán. Kommandósok lepték el a környéket és elvittek minket Nick-kel. Engem azonban egy katona hazavitt a szüleinkhez. Azóta semmit sem hallottam a bátyám felől.
Elvégeztem az iskoláimat, közben nyomoztam a testvérem után, de semmit sem sikerült találnom.
Az orvosi után pszichiáter lettem, és mivel a bölcsész kart is sikerült megoldanom, így pszichológusi minősítést is kaptam, épp amire szükségem van.
Azóta is élem az egyszerű életemet, titokban tartva a képességemet, de a bátyám eltűnése okozta űrt még a gyógyult pácíensek mosolya sem tudta feledtetni. Nem adom fel, úgyis meg fogom találni őt!

felhasználó


| Nat | 17 | PM | 2-3 éve |


Vissza az elejére Go down
Jonathan Storm
bosszúálló
bosszúálló
Jonathan Storm

Hozzászólások száma : 382
Birthday : 1986. Mar. 21.
Join date : 2012. Aug. 01.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Alice Gremmer -take a break Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alice Gremmer -take a break   Alice Gremmer -take a break EmptyPént. Okt. 19, 2012 6:15 pm

Szia neked is csajszi. Very Happy Édes ahogy a tesódhoz ragaszkodsz, találd meg, és számolj el az elvesztegetett évekkel, sok sikert hozzá. Very Happy Nyomás játszani. Wink

_________________
... so live your life...
Vissza az elejére Go down
 
Alice Gremmer -take a break
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: szuperhősök-
Ugrás: