MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Wade Wilson - Deadpool

Go down 
SzerzőÜzenet
Wade Wilson
szuperhős
szuperhős
Wade Wilson

Hozzászólások száma : 89
Join date : 2012. Oct. 30.
Tartózkodási hely : Itt-ott

Wade Wilson - Deadpool Empty
TémanyitásTárgy: Wade Wilson - Deadpool   Wade Wilson - Deadpool EmptySzer. Okt. 31, 2012 4:07 pm| Wade Winston Wilson | 56 | Ryan Reynolds | Szuperhős |
BANGBANGBANG


adatok


Név: Deadpool - Wade Winston Wilson
Szül. hely és idő: Kanada, a város ismeretlen - 1956, október 23.
Csoport: Szuperhős (de inkább zsoldos/bérgyilkos).
Különleges képesség(ek): Wolverinehez hasonlóan regeneráló faktorral rendelkezik. Ami nem meglepő, mivel Wolverine faktorát másolták le, és ültették át Wadebe. Ennek köszönhetően a károsodott szöveteit az átlagos emberi szervezetnél sokkal gyorsabban képes regenerálni. A gyógyulási folyamat sebessége egyenes arányban áll a Deadpool által elszenvedett sérülés súlyossági fokával. Például bármilyen lőfegyver, okozta sérülésből - amennyiben az nem ért létfontosságú szervet - egy óra leforgása alatt tökéletesen felgyógyul. Gyors öngyógyító képessége gyakorlatilag immúnissá teszi a mérgek és a legtöbb kábítószer ellen. Például elképzelhetetlen, hogy az alkohol befolyása alá kerüljön. Némi immunitással, a fáradtságkeltő enzimekkel szemben is rendelkezik így aztán teherbíró képessége is nagyobb, mint az átlagos embereké. Köszönhetően a faktorának, az öregedésben is megállt. Ez az egy természetfeletti képessége van, a többit már tanulással érte el:
Perfektül beszéli a japán, német, orosz és spanyol nyelveket. Jártas a legtöbb harcművészeti ágban és ezen kívül számos fegyver használatát elsajátította, kedvencei a hajító csillagok gépfegyverek, de mesteri szinten űzi, a japán szamuráj kard, a katana használatát.
Felszerelése: Két katana, meg egy pár kisebb meg nagyobb stukker. Minden, ami csak kellhet egy remek piknikhez.
P.b.: Ryan Reynolds

Jellemzés


Külső jellemvonások: 182cm magas, 96kg. Erős, izmos testfelépítése van. Mikor milyen a hajszíne, fekete, és barna közt szokta váltogatni. Szemeinek a színe szintén barna lenne. Aránylag jóképűnek mondják, már amikor lehet látni az arcát. Civilben általában valami koszos farmer, meg szürke felső, és nagyjából ennyi a ruhatára. Leggyakrabban a [You must be registered and logged in to see this link.] van.


Belső jellemvonások: Kaotikus, elmebeteg, pszichopata. A saját szabályai szerint él, és nem játssza mások játékait. A káosz ügynöke, a kibírhatatlan rend világába korlátozva, ő Deadpool. a saját szabályai szerint él, és nem játssza mások játékait. A káosz ügynöke, a kibírhatatlan rend világába korlátozva, ő Deadpool. A nagyszájú zsoldos, aki pénzért mindenre hajlandó. Gond van a kutyával? Megoldja. Vagy a nagyival? Azon is segít. Nem bír nyugton maradni, az örökmozgó, aki mindent játéknak fog fel, és mindenkinek beszólogat. Morális gondjai meg nem nagyon akadnak, de azért szokása kivételt tenni, és néha életben hagyni a célszemélyt. A legváratlanabb helyeken is képes felbukkanni, és a legváratlanabbul viselkedni. Komoly helyzetekben se mutat túl sok komolyságot. Torz egy személyiség, de ez már majdnem, hogy családi vonás.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret:
Numero 1: A tv, kötődik hozzá rendesen, próbáld csak meg elvenni. Nem szép látvány, ha elkezd bömbölni.
Numero 2: Lekváros palacsintát.
Numero 3: Játék baba fejeket. Készülni kell a rosszabb napokra is.
Numero 4: Mások idegeire menni.
Numero 5: Női idomok.
5 dolog, amit nem szeret:
Egyszer: A spenót.
Meg megint egyszer: A mókusokat (Biztos a nyulak szövetségesei).
Sőt, még egyszer: Beképzelt hősöket.
Ne maradjon le, újra egy: Nyulakat. (Túl bolyhosak, és minek esznek annyi répát, fütyülni se tudnak, túl gyanús.)
Na, akkor a végre egy utolsó: Répát. (A nyulaknál az ok.)

Gyengeségek: Annak ellenére, hogy van az a gyógyító faktora. A lefejezést nem igazán bírja. De a jelleméből fakad, hogy nem nagyon hat rá semmi, amitől kikészülne. Bár egy erős fejbevágás lehet használna.
Erősségek: Karácsonyi nagy bevásárlás, vagy egy jó kis mészárlás, na meg másokat idegesíteni.

Történet


A terem sötétségbe volt burkolózva, csak a monitorok fényének volt köszönhető az a kevés világítás, ami a helyiségben volt. Hárman voltak a teremben, ketten az őrségből, és egy tudós, aki felváltva figyelte a monitorokat. Egyik se mutatott sok jót, a legtöbb csak a személyzet élettelen tagjait mutatta, vagy azt, ahogy páran tüzelnek valakire. Majd valami elrepült a kamera előtt, és az őrség elő esett, akik túl későn reagáltak. A gránát már felrobbant, az emberek pedig itt-ott voltak, legalábbis a végtagjaik, a kamera pedig elsötétült.
- Uram. Mégis kicsoda támadt meg minket? –kérdezte a fiatalabbik őr a monitort bámulótól. A tudós remegő kézzel vette le a szemüvegét, és dörzsölni kezdte az orrnyergét.
- A neve Wade Wilson. Egy nagyon elcseszett kísérlet maradványa. Bár az anyag titkosítva van, de van egy érzésem, hogy nem fogják elmondani senkinek. Mert biztos, hogy nem éljük túl ezt a napot. Tehát, Wade… a kormányunknak volt egy programja, amiben mutánsokat gyűjtött össze, hogy a segítségükkel létrehozzanak egy ütőképes egységet. Ironikus, hogy pont mutánsok ellen akarták bevetni ezt az egységet. Itt jött a képbe Wade. Egyszerű férfi volt. Katonai családból származott, az anyja korán meghalt, köszönhetően a ráknak, az apja pedig alkoholista volt, és folyamatosan verte a fiút. Egészen addig, még egy éjszaka a saját pisztolyával le nem lőtték. Egyes pletykák szerint valamelyik társa lehetett a tettes, mert már nem bírták látni, ahogy szenved a gyermek Jon. Bár már késő volt, a fiúban kialakult egy másodlagos személyiség. Ő volt Wade, aki megvédte Jont, aki élvezte ezt, és átadta az egész életét Wadnek. A fiú árvaházból árvaházba került, még végül tinédzser volt, amikor elvesztették a nyomát. Évekkel később tért vissza, csak akkora már nem volt más, mint egy közönséges bűnöző. Lopott, csalt, gyilkolt, és ahogy szokott az lenni, el is kapták. A börtönben derült ki, hogy örökölte az anyja betegségét, és elmebajban szenved. Bár a szavai szerint, élvezte, nem pedig szenvedett tőle. Nekünk pedig pont kapóra jött, kellett egy alany, akin letesztelhettük egy új módszert, amivel mutáns géneket lehet átültetni. Mondanom se kell, hogy elvállalta, és tökéletes kudarccal végződött. Csak erre, már jó pár bevetés után lettünk figyelmesek. Az eljárás miatt csak romlott az eleme állapota, egyre kezelhetetlenebb lett, és megtagadta a parancsokat. Végül bezártuk, azt remélve, hogy csak egy akta lesz. Mint látják… sajnos nem így lett. Sikerült megszöknie, és közben lemészárolni az intézmény teljes személyzetét. Évek teltek el, és közben zsoldosként kamatoztatta az új képességeit. S most itt vagyunk. Nem tudom, hogy bosszú, vagy egy megbízás miatt jött ide, de sajnos itt van. – befejezte a történetet a doktor, és a tekintette ismét a monitorra irányult. Ahol éppen a történet szereplője haladt el. Lábujjhegyen, görnyedt háttal, és ostoba kartartással. Mintha csak lopakodna. Majd pedig a kamerára nézett, és a maszkja mozgásából arra lehet következtetni, hogy mosolyog, és közben még integetett is, majd folytatta a lopakodást. Egészen a következő kameráig, ami már annak a helyiségnek az ajtajára figyelt, ahol a még három életben maradt ember volt. A bentiek összerezzentek, amikor kopogtatás hallatszódott.
- Hahóóó, meghoztam a pizzát. Kettő belesen, egy pedig véresen, igaz?- kérdezte Wade, nagyon is vidám hangon. – Na, senki? Aki bújt, aki nem, megyek. –a kamerán látszódót, hogy valamit az ajtóra rakott, majd eltávolodik tőle. Pár másodperc, majd a robbanás ereje kiszakította a helyéről a vastag fémlapot. Ami elől, ha nem ugrott volna el a két őr, elég biztos, hogy piros palacsinta lett volna belőlük. A füst is eloszlott, kövér izzadságcseppek folytak végig az őrök homlokán, minden idegszálukkal azt várták, mikor bukkan fel Wade, vagy ahogy az alvilágban ismerik, Deadpool. Hiába vártak, nem jelent meg, ellenben mögöttük, a szelőzőből előbukkant egy vörös maszkos alak.
- Csak nem engem kerestek?- kérdezte vihogva, majd rácélzott a két fegyveresre.
- Csúzlit a földre, kezeket tarkóra, és egy lábon ugrálni! De nem a másikén. – a követelései elhangzottak, és várt, közben pedig körbenézett a helyiségben. – Ejha, tisztára, mint a Csillagok háborúja. Nem, srácok? Nektek melyik változat tetszik? A régi, vagy az újak? – a két férfi jobbnak látta, hogy ha felel.
- Nekem az új, szerintem nagyon jól eltalálták a szerepl…- nem tudta befejezni a mondatát, mert az agyveleje már a padlón volt.
- Oké, és neked? – kérdezte a még életben maradttól.
- Nekem a régi, persze hogy a régi.-hadarta.
- Remek, most, hogy a teljes bizalmamat élvezed, akkor ideje befejezni a munkát is. Bocs doki. Bangbangbang.- három lövés, kettő a mellkasba, és egy a fejbe, a kedves tudósnak vége. Már csak ketten maradtak. Deadpool, és az őr, aki remegve várta a befejezést. Ám az elmaradt, Wade csak elsétált mellette, és mielőtt otthagyta, még lágyan a fülébe suttogott.
- Köszönd a remek filmízlésednek. Na, megyek. New Yorkban akad némi munka. Majd hívj…- és vidáman dalolva, és szökellve egyedül hagyta a férfit.

felhasználó


| Nincsen| 24 | PÜ | Pfuuu, van már vagy 6 éve, ha nem több |Vissza az elejére Go down
Jonathan Storm
bosszúálló
bosszúálló
Jonathan Storm

Hozzászólások száma : 382
Birthday : 1986. Mar. 21.
Join date : 2012. Aug. 01.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Wade Wilson - Deadpool Empty
TémanyitásTárgy: Re: Wade Wilson - Deadpool   Wade Wilson - Deadpool EmptyCsüt. Nov. 01, 2012 12:25 pm

Üdv a diliházban ember! Very Happy Újabb pofátlan nagyágyú a láthatáron, aki még kiszámíthatatlan, őrült, függő, és rühelli a tapsifüleseket. is. xD Megverlek mert halálra röhögtem magam olvasás közben és már tiszta izomláz lesz a hasam. xD
Deee... még előtte gyorsan elfogadlak, nyomás p.b-t foglalni, és játszhatsz. Very Happy Te Dead... pool. Razz

_________________
... so live your life...
Vissza az elejére Go down
 
Wade Wilson - Deadpool
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: szuperhősök-
Ugrás: