MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 EpicFall

Go down 
SzerzőÜzenet
epic
VendégEpicFall Empty
TémanyitásTárgy: EpicFall   EpicFall EmptyCsüt. Nov. 29, 2012 4:18 pm


•A hamis jóslat•

Létezik egy legenda a halhatatlanok köreiben. Egy jóslat, mely a megváltó eljövetelét hirdeti. Feladata, hogy véget vessen az évezredekre visszanyúló háborúnak vámpír, és farkas között, vagy örök kárhozatra ítélje őket.

•A vég•

Exael az alvilág hercege. Csupán néhány évtizede érkezett a Földre, hogy mielőtt elfoglalná apja, az ördög helyét az alvilág trónján, megismerje mindazt amit majd uralni fog. Vele együtt a fény hercege is kivenné részét a Földi létből, ám amíg az alvilág hercege elmerült a földi gyönyörökben, Aeron remete életvitellel kíván elbújni a rá váró kutyakötelesség elől. A hercegeknek ugyanis örökösöket kell nemzenie mielőtt a trónra ülnek, így fenntartva az élet körforgását.
A hercegeknek azonban más, a világ számára végzetes terveik vannak.
Már rég elveszítették hitüket az emberiségben, céljuk hát, hogy velük, az ő uralkodásukkal érjen véget a világ.

•A Jövendölés•

Az ördög látója baljós híreket hozott. A világ melyet ismerünk, és amit jó és rossz egyensúlya tart egy egészben, egyre halványulni látszik. Oka egy döntés, amit a hercegek hoztak meg, mikor alakot öltöttek a Földön. A döntés, miszerint nem nemzenek utódot földi létük alatt, ezzel felborítják a körforgást, a ciklust, az élet rendjét.
A remény azonban nem várt helyről ígérkezik, két éjteremtmény születését jósolja meg a látó. A fekete és a fehér eljövetele mindent megváltoztat majd... a megfelelő eszközökkel, és a Sors közbeavatkozásával...

•A Kódex•

Isten és az ördög (bízva a Látó jövendölésében) megteremtették a Kódexet, melyet két részre szakítottak és felruháztak saját energiáikkal. A fehér Kódex, az élő tudás ajándéka. Élők és majdan születők neveit sorolja fel a könyv, és prófétákét kiknek életének minden tettét feljegyzi magának. A fekete kódex a holtak- és a majdan elhunyó emberek történetét vezeti fel.
A könyveket csak a két kiválasztott tudja elolvasni, még a hercegek sem olvashatják soraikat. Számukra - ahogy mindenki más számára is- csupán kopott könyveket jelentenek, üres lapokkal.
A Kódexeket úgy látták el mágiával, hogy előbb-utóbb rátaláljanak kiválasztottaikra, akik földöntúli fájdalmat élnek át a könyvek közelében, míg nem fogadják magukba azok erejét. A kódexek megalkotásakor csak a látó tudta, hogy ez a hatalom, melyet egyszer majd a kiválasztottak nyernek el, még az uralkodó dinasztia erejét is felülmúlhatja majd.
A hercegek, mintegy családi hagyatékképpen kapják meg apáiktól a kódexeket, akik magukkal hozzák a Földre azokat.

•A Játék•

Exael, az alvilág hercege már rég elveszítette hitét az emberekben, azonban hogy ne teljen unalomban a Földön még hátra lévő néhány év, alattomos játékot eszelt ki az éj teremtményeinek. Exael elrejtette saját könyvét itt, Bostonban, és bedobta a csalit a "megváltó legendájáról", aki majd végérvényesen eldönti a háborút vámpír és farkas között... A hamis jóslat szerint, a megváltó kilétét csak a Kódex árulhatja el. Ahhoz hát, hogy megtalálják azt a személyt, előbb a könyv nyomára kell bukkanniuk.
*Exael kényelmesen hátradől a fotelban és élvezi a műsort...*

***************************

Mit tudunk nyújtani neked?
    •Régi, jól ismert fajokat, új köntösben.
    •Szintrendszerrel, egyéni statisztikával, fejleszthető varázsképességekkel biztosítunk kihívást a játékosoknak.
    •Nincs ET! Csupán néhány kérdést kell megválaszolni a karakter szemszögéből.
    •Garantálunk egy (jelenleg még pöttöm, ugyanakkor) lelkes, befogadó, és összetartó közösséget!
    •E mellett izgalmas játék és kalandötletekkel várjuk minden régi és új játékosunkat.

Nem ígérhetünk csodát, pezsgést, és azt se, hogy nem lesznek itt punyadt perceid, mert csakis rajtad áll, hogy mennyit teszel magadból a játékba vagy a közösséghez. De ha Te is része akarsz lenni a fórum életének, biztosan nem fogsz unatkozni!


Vissza az elejére Go down
 
EpicFall
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::barátaink:: :: Társoldalak-
Ugrás: