MARVEL WORLD FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Amora

Go down 
SzerzőÜzenet
Amora
isten
isten
avatar

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Jan. 01.

TémanyitásTárgy: Amora   Kedd Jan. 01, 2013 8:36 am| Amora | Nem tudni, de valószínűleg jó sok | Gemma Ward | Istenek |
Aye, but we immortals are wont to occupy our endless days with foolish or impossible quests -- either to keep from going mad, or because we ARE!


adatok


Név: Amora
Szül. hely és idő: Asgard – Jó régen
Csoport: Istenek
Különleges képesség(ek): Az átlagos Asgardi képességek mellett jelentős varázserővel is rendelkezik. Asgardi lévén kortalan és a fizikuma is emberfeletti. 25 tonna kinyomására képes. A szépsége ellenállhatatlan, főleg ha némi mágiával is rásegít a dologra. Egyetlen csók és bármelyik halandó a rabszolgájává válik. Védőpajzsokat tud létrehozni. Teleportál. Levitál és képes misztikus lények megidézésére. Meg tudja változtatni az alakját. Asgardban a legerősebb az ereje, ha távol van otthonról, meggyengül. De teljesen sosem tűnik el.
P.b.: Gemma Ward

Jellemzés


Külső jellemvonások: Amora ellenállhatatlan szépséggel rendelkezik. Még a mágiája nélkül is képes rá, hogy elcsábítsa a legtöbb férfit. Hosszú szőke haja és kék szemei vannak. Általában merészen, provokatívan öltözködik. Preferálja a zöldet ruházata színét illetően. Bár már jó pár ezer évet megélt, mégsem látszik többnek húsz évesnél.


Belső jellemvonások: Leginkább opportunistának nevezhető. Néha rosszul cselekszik, néha pedig jól. Mindig az mozgatja, hogy neki éppen mi az érdeke. Csakis a saját boldogulását keresi. Valószínűleg egyike Asgard legkiismerhetetlenebb személyiségeinek. Nem olyan személy, aki sokat szokott merengeni rajta, hogy vajon a tetteivel árthat-e másoknak. Ha valamit kitűz maga elé, azt minden áron megvalósítja. Régen eldöntötte már, hogy szépségét és a szexet is fegyverként fogja felhasználni. Már számos hatalmas erejű varázslót becsalt az ágyába és tudta meg tőlük titkaikat. Nem valami hűséges alkat. Maga a szó is mosolygásra készteti. Nem szereti, ha megpróbálják megmondani neki, mit csináljon. Mindig a saját útjait járja.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret:
x Skurge [bár sosem vallaná be]
x Thor
x Mágia
x Hatalom
x Szex
5 dolog, amit nem szeret:
x Jane Foster
x Midgard
x Karnilla
x Ha nem sikerül elcsábítania valakit
x Ha figyelmen kívül hagyják
Gyengeségek: Ha valaki nemet mond neki. Még mindig nem tette túl magát azon, hogy évszázadok hiába próbálta elcsábítani Thort. Az meg most egyszerűen beleszeretett egy halandó nőcskébe. Ez még mindig nagyon ki tudja akasztani. Nem tűri el, hogy bárki mást válasszon helyette. Szerinte nála senki sem szebb és vonzóbb.
Erősségek: Elcsábítani másokat, kiszedni a titkaikat. Hazudni, csalni, bűbájoskodni. Úgy általában nagyon ért a kavaráshoz és a dolgok összekutyulásához.

Történet


Midgard. Fel nem foghatom, hogy mit eszik Thor és Odin ezen a világon. Szerintem nincs itt semmi különös. Igazából még unalmasnak is mondanám, ha nem épp azért lennék itt, amiért. Így viszont csak gúnyosan mosolygom, az ablakon keresztül szemlélve a hömpölygő embertömegeket. Nekik fogalmuk sincs róla. Tudatlanok mind, bármit képzelnek is magukról.
Tekintetem végül megakad egy férfin. Sietős léptekkel tart a lakása felé és fogalma sincs róla, hogy én várok rá. Skurge szerint ő megfelelő lesz. Ő pedig nem szokott csalódást okozni nekem. Megtesz mindent, ami egy jó kiskutya feladata. Tőle legfeljebb csak akkor kell majd megszabadulnom, ha túlságosan is ragaszkodóvá válna. Az fölöttébb kellemetlen lenne a számomra.
Egy hűséges szolgára mindig szükség van, de valakire, aki túl sokat képzel magáról...
Nos az ilyenek hamar feleslegessé tudnak válni.
Szórakozottan járatom végig a szemem a berendezési tárgyakon. Egyedül él itt, ez tisztán látszik. Valószínűleg a munkája az élete és ez lesz a halála is. Ha már nem lesz hasznos számomra. Egyelőre azonban szerencséje van, még elkerüli a vég. Bár talán ő annak jobban örülne.
Sokaknak errefelé olyan ostoba elképzelései vannak, hogy inkább a halál, mint az árulás.
Ki érti ezt?
Kulcs fordul a zárban. Nyílik az ajtó. Megjött az áldozat.
Elmosolyodom és a következő pillanatban köddé válok. Megvárom, hogy beérjen a lakásba és bezárja maga mögött az ajtót. Amikor ezzel végzett, másodpercek alatt előtte termek. Magabiztos mosolyom semmi sem törölheti le arcomról. Már nyert ügyem van.
Igaz, hogy ezt ő még nem tudja.
A fegyvere után kap, mire én váratlanul megcsókolom. Megdöbben, nem tiltakozik, aztán pedig már késő is. Immáron az enyém. Búcsút mondhat a szabad akaratnak, mert mostantól csakis azt teheti meg, amire én utasítom. Szükségem van egy bábra is, ha már a hű szolga megvan.
Ez az alak a SHIELD-nél dogozik. Skurge szerint épp megfelelő, hogy szemmel tartsa a dolgokat és mindig tájékoztasson. Mert kíváncsi vagyok ám, hogy állnak épp a dolgok.
Ez csak nem bűn? Vagy mégis az? Kit érdekel. Így szép az élet.
- Most már késő angyalom. Mi ketten még nagyon jó barátok leszünk. Meglátsd.
Nem tiltakozik. Már nem is képes rá. Megteszi majd, amire utasítom. Ha tényleg meg akarom tenni, amiért Midgardra jöttem, nem fog megártani, ha van néhány naprakész információm.
És hogy miért vagyok itt? Roppantul egyszerű. Segíteni akarok Lokinak. Bár a fiatalabb herceg nem épp közkedvelt Asgardon, de én valamiért sosem ellenszenveztem vele annyira, mint a többiek. És ha segítek neki, azzal Thornak okozok bosszúságot. Most pedig semmi másra nem vágyom jobban, mint hogy Thor szenvedjen. El sem hiszem! Képes volt és összeállt valami midgardi nőcskével!
Ahogy eszembe jut ez a kellemetlen dolog, legszívesebben összetörnék valamit. De sajnos csupán a halandó nyaka van kézközelben. Rá pedig még szükségem van. Igaz, kereshetnék másikat, de időpocsékolás lenne. Jobb, ha egy kicsit megpróbálom visszafogni magam.
Veszek néhány mély levegőt, de ez most koránt sem oldja meg a dolgot. Tényleg dühös vagyok.
Dühös Thorra, dühös az egész világra, de leginkább arra az ostoba fruskára! Most tényleg sikerült felbosszantaniuk. Hát muszáj vagyok megtanítani nekik, hogy ez rossz ötlet.
Jane Foster hamarosan megtanulja, hogy miért nem szabad beleütnie az orrát a nagyok játszmájába. Ha kell, hát darabokra szedem egész Midgardot, de megölöm azt a nőt!
Évszázadokat szántam Thorra! Ő pedig képes és egyszerűen egy midgardi nőbe szeret bele. Velem ezt senki sem teheti meg! Még a nagyságos Odin kedvenc fiacskája sem! Nem tűröm el! Lehet, hogy még nem látja be, de ő az enyém! Semmiféle más nő nem fogja elvenni tőlem!
Főleg nem egy midgardi.
Hidegen mosolyogva fordulok vissza a halandó felé.
- Találd meg nekem ezt a Jane Fostert édesem.
Simítok végig az arcán.
Pár pillanattal később szórakozottan fordulok vissza az ablak felé. Azt hiszem, várakozás közben ideje lenne, hogy végre tiszteletemet tegyem Lokinál.
Elvégre ha épp egy világot akar leigázni valaki, jól jön egy kis otthoni támogatás.

felhasználó


| Ada | 23 év | PM | 2 év |


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Norah Storm
szuperhős
szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 536
Birthday : 1988. Aug. 24.
Join date : 2012. Jul. 14.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Amora   Kedd Jan. 01, 2013 3:31 pm

Hűűűű kisanyám. Very Happy Téged aztán kemény fából faragtak! Very Happy Tetszik a stílusod, még akkor is, ha épp a Földet akarod tönkre vágni. xD Elfogadom a karakterlapod, szóval futás avit foglalni, aztán összekutyulhatod a dolgokat Wink

_________________


You are the one for me


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvelworld.hungarianforum.com
 
Amora
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: istenek-
Ugrás: