MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Rashid ibn Fajed

Go down 
SzerzőÜzenet
Rashid ibn Fajed
ügynök
ügynök
Rashid ibn Fajed

Hozzászólások száma : 6
Birthday : 1979. Mar. 14.
Join date : 2013. Mar. 02.
Age : 40
Tartózkodási hely : parancs szerinti

Rashid ibn Fajed Empty
TémanyitásTárgy: Rashid ibn Fajed   Rashid ibn Fajed EmptySzomb. Márc. 02, 2013 9:47 am| RASHID IBN FAJED | 34 | ODED FEHR | ÜGYNÖK |
Az árulót mindig egy helyen kell keresned: a barátaid között...


ADATOK


NÉV: Rashid Musztadzsin ibn Fajed al-Mohammed (fedőneve: Colos)
SZÜL. HELY ÉS IDŐ: Libanon - Bejrut, 1979. március 14.
CSOPORT: Ügynök (a S.H.I.E.L.D ügynöke, mesterlövész, hírszerző és kémelhárító)
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG(EK): minden létező képessége emberi határokon belüli
P.B.: Oded Fehr

JELLEMZÉS


KÜLSŐ JELLEMVONÁSOK: Általában megjegyzi minden ember aki látja, ennek fő oka a magassága, amellyel messzire kitűnik mindenki feje felett. 209 centivel verte meg Allah, ahogy ő maga szokta mondani, számára ez ritkán előny, inkább csak egy gyárilag felnagyított célpont a harcmezőn. Mindehhez éppen nem mondható túlságosan tagbaszakadtnak, alig több mint egy mázsa a súlya, vagyis meglehetősen szálkás, vállas férfi. Erős szálú, sötét haját leggyakrabban vállig vagy lapockáig érően meghagyja, olykor rövid katonai frizurára visszanyírja. A körszakáll is gyakori, de nem szükségszerű dísze az arcának. Mellesleg viszonylag kellemes, karakteres vonásokkal és vesébe látó sötétbarna szemekkel rendelkezik. Általános viselete nagyjából nincs, alkalomhoz illően öltözik. Leggyakrabban terepruházat, vagy bőrdzseki - farmer - western csizma összeállítás, de ha úgy adódik gond nélkül felvesz egy öltönyt, vagy akár (nagyon jó indok mellett) a libanoni hadsereg századosi egyenruháját (tányérsapkával, frissen suvickolt plecsnikkel, meg amit akarsz, de ez után jönni fogsz neki eggyel! Smile )BELSŐ JELLEMVONÁSOK: jó kedélyű, barátságos mosolyú fickó, aki általában mindenkivel könnyen teremt kapcsolatot. Jó társaság tud lenni, van érzéke ahhoz, hogy meghallgasson másokat, kevés szóból is sokat megértsen. Általában egy nagyobb társaságban hajlamos a központba kerülni vaskos tréfáival és kedélyes természetével. Sportszerű és egyenes fickó, erős gerinccel. Ha valami nem tetszik neki, azt általában azonnal ki is mondja és először annak, akivel baja van, másnak az illető háta mögött pedig sohasem. Keményfejű, makacs ember és sajnos rasszista is, amit nem is igyekszik titkolni. No nem annyira a kínaiakkal vagy a négerekkel van baja, nem. Neki a különféle elfajzott emberekkel, degenerált lényekkel, vagyis a szuperhősökkel és bosszúállókkal. Éppen ezért "hálás" meló velük dolgoznia. Nem titkolja az érzéseit, sem a múltját előlük sem, igyekszik tisztességesen játszani. Segíti őket, amire csak parancsot kap, de a bájmosolyt ne várja el tőle senki. Lehet ezért megvetni, lehet ezért tisztelni, ez nem érdekli. Ő a maga részéről korrekt marad. Vallásos ember, mint az arabok többsége. Kegyetlen ember, teljesíti a parancsokat, hidegvérrel gyilkol ha arról van szó, a célpont nem számít, ugyanolyan természetességgel hajlandó megölni egy gyereket vagy asszonyt, mint mondjuk egy kokain kartelles gerillát.
Nos a fentiek a felszín. Ez az, amit megmutat magából. De a valóságban némileg más eset. Igazi vipera belül, aki lelkiismeret furdalás nélkül elárul bárkit, ha arra kap parancsot. Hátbaszúrja azt, aki megbízik benne. Alakoskodik és nagyszerűen hazudozik, a valós szándékait kiválóan elrejti. Hideg, precíz ember. Ha szükséges akár egészen brutális is tud lenni. Nincsenek önértékelési zavarai, nem hiszi magát mindenkinél jobbnak, ismeri a saját korlátait. Nem tiszteli, de nem is értékeli túl vagy becsüli le az ellenségeit. Soha. Óvatos és megfontolt. Nem köt valóban mély emberi érzéseket senkihez. Hajlandó bárkit átverni, akárkit kihasználni. Bár mást mutat magáról, de nincs gerince, csak könyörtelen elvei. Nem bátor, de nem is gyáva, nem fog szemtől szemben támadni, ha nyilvánvalóan nincsenek esélyei, szívesen használ fojtóhurkot, mérget vagy távcsöves fegyvereket, ugyanakkor kellően elhivatott, hogy akár mondjuk Amerika Kapitányra is rálőjön, legalábbis ha esélyt lát a győzelemre. Akkor is, ha 10 perccel korábban együtt biliárdoztak. Nem riad vissza a mocskosabb eszközöktől sem, legyen az zsarolás, érzelmi sebek vagy egy jóképű terrorista bomba.

KÉRDÖÍV


5 DOLOG, AMIT SZERET:
- Dragunov mesterlövész puska - nincs ennél jobb gyártmány az egész világon, mióta csak megismerte, ragaszkodik a modellhez ilyen akciókban, szinte a védjegye
- Iszlám hit - valóban hívő, mélyen vallásos ember
- Csinos nők - hiába, férfiemberről van szó, egy kivillanó boka, egy hosszú comb, két kerek mell bizony rá is hatással van
- Harcművészet - maga is gyakorolja és szereti is a tradicionális különféle harcművészeteket, elsősorban az iráni eredetűekben szerzett komolyabb gyakorlatot
- Robbantás - szakképzett a kezelésük terén, na nem McGywert kell elképzelni, de házi körülmények között is összeüthet egy hatékony terrorista bombát
- Archaikus fegyverek - képzett kardvívó (handzsár és jatagán), de tudja miként használjon egy garottot (fojtóhurok) vagy egy íjat is, élesben ezek persze nem jellemzőek, csak hobbi
- Színművészet - kedveli a klasszikus drámákat, az operetteket és a rock operákat, szabad idejében gyakran fordul meg színházban
5 DOLOG, AMIT NEM SZERET:
- Sültkrumpli - apró kis ostobaság, de hülyét kap a gyorséttermi sültburgonyától, inkább kihagyná, ha lehet
- Alkoholok - az iszlám tanításai nem sok szeszes italt engedélyeznek, de ő még azokkal sem él
- Degenerált emberek - konkrét elképzelései vannak arról, mit nevezünk embernek. Ami ebbe nem fér bele (lásd szuperképességek) azoktól minimum idegenkedik
- Gőg - rühelli az alaptalan módon túl magabiztos embereket, jól tudja, hogy ez sokszor vezethet a saját bukásunkhoz, az önhittséget, a túlfejlett büszkeséget nem állja.
- Elektronikus zene - bizony, egy discoban valószínűleg 2 percen belül heves fejfájás kínozná
- Fegyelmezetlen magatartás - katonajellem, rosszul viseli az egyénieskedést, a csapatjátékra való hajlam hiányát
- Magassarkú cipők - még a látványuk is fejcsóválásra készteti. Komolyan, minek kínozza ilyesmivel bárki is saját magát?
GYENGESÉGEK: nehéz kérdés, bár persze van gyenge pontja Rashidnak is. Ha összeütköztetik valahogy az alapelveivel, akár vallásával, akár a hazájával, az mindenképpen az ügynök szétcsúszásához vezethet. A másik hogy azért emberi lény, aki jellemfejlődésre képes. Ha valahogy mégiscsak megkedvelne egy "degeneráltat" őszintén is, az sok problémát vetne fel. Nagyon sokat... De a legfontosabb: nehezen tud terveken módosítani. Ha valami nem jött össze, lassan, nehézkesen fog reagálni, nehezen alkalmazkodik.
ERŐSSÉGEK: természetesen a munkája. Az alakoskodásban elég jó, vérbeli ügynök. Nagyszerű harcművész (pahlavani a stílusa alapja, egyéb harcművészetekkel (taekwando) kombinálva) amiben komoly előnyt jelentenek hosszú végtagjai. Robbantás, hideg fegyverek, céllövészet és elektronika, valamint az emberismerete sem rossz.

TÖRTÉNET


A katonai bakancs talpa alatt keményen csikordult meg a fémpadló, ahogy lassú lépteimmel előre haladtam a főhadiszálláson. Hazarendeltek, bár egyelőre ez kifejezetten meglepett. Nem tudom mit akarnak tőlem, az eddigi feladataimat pontosan elláttam, ellenben ez a bizonytalanság nem telepedett rám. Meg fogom tudni időben mindazt, amit tudnom szükséges. Határozott lépteim csak akkor lassultak le, mikor a felső függőfolyosón láttam elvonulni egy alakot. Valakit, akit mostanában belső Afrikán kívül kb mindenhol felismernek, vagyis bárhol, ahol van televizíó és nem Brezsnyev temetésére teszik ki az élő adás feliratot. Vörös haj, jellegzetes, megkapó vonások, testhez tapadó fekete ruházat. Fekete Özvegy... Mit keresnek még mindig itt ezek a korcsok? - forgattam a szemeim magamban ellenségesen, majd inkább további pillantást sem pazarolva rá, határozott léptekkel folytattam az utamat. A cél a folyosó végén várt. Cél? Így is fogalmazhatunk. A cél magas volt, kopasz, félszemű, néger és ronda. Vagyis a nagyfőnök személyesen... Megálltam előtte, összevertem a bokáim és lazán, felületesen tisztelegtem két ujjal:
- Fury igazgató - morogtam felé.
- Colos - biccentett vissza, majd intett, hogy csatlakozzam az oldalára. Megindultunk lassan a folyosókon. - Mi hír Bejrútban?
- Minden lényegesről tud már, uram - válaszoltam kurtán, aztán a tekintetét látva sóhajtva belefogtam. - Egy mesterlövész kiiktatta Hasszan sejket. A Moszadot sejtik a háttérben. A legkisebb bizonyíték esetén támadásba fog lendülni minden létező terrorszervezet.
- A CIA nem így látja a helyzetet - csóválta a fejét.
- Én így látom - vontam vállat. Nem kezdtem el magyarázkodni, nem az én dolgom ebben döntést hozni és nem befolyásolnak az amerikai idióták. - Más lényeges nincs. Bejrút csendes.
Fury kutatóan fürkészte az arcomat, majd lassú, vontatott hangon megszólalt:
- Nos rendben van. Nem is ártana, ha csendes maradna egy ideig, mert te voltál ott a legjobb emberem Colos, de most vissza kell térned ide. New Yorkba - mélyedt most már egyetlen szemének pillantása az enyémbe. - Kezdenek elfajulni a dolgok a világban, szükségünk van mindenféle emberre. Rád is Colos. Csak idő kérdése, hogy olyasvalakivel kelljen elbánnunk, aki úgy gondolkodik, mint te.
- Mint egy katona? - hökkentem meg kissé.
- Nem. Mint egy terrorista - felelte nyugodtan Fury, amire némileg felment bennem is a pumpa.
- Nem vagyok terrorista - sziszegtem felé. - Soha nem is voltam. Sajnálom, nem én vagyok a maga embere - fordultam sarkon és indultam kifelé, amerre jöttem. Alig néhány lépést haladtam csak, mikor megállított az igazgató hangja:
- Hol kaptad a kiképzést Rashid? - érdeklődött.
- Ott van az aktámban - köptem vissza a vállam felett.
- Én tőled akarom hallani - hangzott újfent csendesen.
- Tanuljon meg olvasni Fury - legyintettem s újfent nekiindultam. Vontatottan kezdett bele:
- "Rashid Musztadzsin ibn Fajed al-Mohammed. Született 1979. március 14.-én, Bejrútban, Libanonban. Szélsőséges nézeteket valló iszlám hívő. 17 éves korában csatlakozott a Hezbollahhoz, kiképzést kapott behatolástechnikák, harcművészetek és hírszerzés terén." Hezbollah. Szóval nem vagy terrorista, ugye? - ismételte meg lassan, hangsúlyosan.
Megperdültem és két gyors lépéssel visszaugrottam az igazgatóhoz, elkapva a kezéből a digitális mappát, kivörösödött arccal válaszoltam, visszafojtott dühtől remegő hangon:
- A Hezbollah egy politikai párt. Isten Pártja, ezt jelenti maga yenki bunkó - fröcsögtem most már magam is. - Érdekes, eddig nem volt probléma a múltam, míg jelentettem a S.H.I.E.L.D-nek? Nem jelentett nehézséget nyolc rothadt évig, hogy hová tartozom? Hogy "terrorista" vagyok? Nem úgy, mint azok az izraeli katonatisztek, akik elrendelték egy bazár bombázását, ugye? Egy piacét Fury, tele egyszerű emberekkel, akik csak vásárolni akartak!
- Még mindig csak gyűlölni vagy képes, nemde Colos? - érdeklődött érzelemmentes arccal. - Tudom, hogy apád és anyád láttad meghalni a bombázásban. Tudom, hogy a bátyád a karjaid között halt meg. De ez a te kezedet se fogta vissza, mikor felrobbantottad azt a discot Izraelben, nem? Gondoltál valaha a nagykövet családjára, mikor a célkeresztben nézegetted? Ha igen, akkor is meghúztad a ravaszt. Vagy gondolom rengeteg izraeli kommandós rejtőzködött abban az óvodában is, ugye? Negyven kiskölyök égett halálra, főleg, hogy az óvónőt is agyonlőtted. Ne kezd el magad áldozatnak beállítani, legalább nekem ne. Pontosan tudom a viselt dolgaidat - intett a jegyzetre. Utálkozva belenéztem, miket firkáltak rólam, majd unottan visszadobtam Furynak:
- Pontos, bár nem túl sok - vetettem oda.
- Mi nincs benne? - szaladt magasra a szemöldöke.
- Utálom a hasábburgonyát. Az egy fontos információ - húztam el a számat. - Elvégre ha iderendeltek, akkor gondolom itt is kell majd zabálnom. Mit akarnak tőlem Fury? Nem tetszik magának a képem, a módszereim, a múltam. Akkor?
- Nem azért gyűjtök ide senkit, mert jó társaság - tárta szét a karjait. - Ez munka, koncentráljunk arra. A tapasztalataidra van szükségem. Tudod, miként gondolkodik egy terrorista, márpedig bármire fel kell készülnünk. Nem csak Loki féle alakok lehetnek komoly veszélyforrás. Gratulálok, be vagy válogatva a Bosszúállók háttércsapatába - vigyorodott el gúnyosan.
- Azt hiszem inkább visszamennék a Hezbollahba - nyögtem rekedten.
- Gondoltam, de nem felkérést kaptál, hanem parancsot - rázta a fejét a nagyfőnök.
- Sok oka van annak, hogy elfogadtam a S.H.I.E.L.D felkérését 8 évvel ezelőtt - mormoltam nekitámaszkodva a falnak. - Többek között, mert hiszek a céljaiban. Nem csak a zsidó állam az ellenség, hanem vannak ennél... khmm... globálisabb nehézségek is. De nem áll szándékomban körbeugrálni egy tucat degenerált korcs félembert, akik a farsangi jelmezkölcsönzőből öltözködnek.
- Szereted a hazádat Colos? - érdeklődött, tudomást sem véve a szavaimról.
- Libanonért feláldoznám az életemet is - bólintottam.
- Ha megtetted volna tavaly, akkor sem maradt volna semmi az országodból. Sem az emberekből. Sem belőled. Tetszik, vagy sem, ezek a... hogy is mondtad? degenerált félemberek? ... nos ezek mentették meg. Libanont is. Neked pedig segítened kell őket, ha arra parancsot kapsz. Nem személyi asszisztens vagy házi lakáj leszel, hanem továbbra is ügynök. Most így tudsz a legjobban szolgálni, bármi is történjen. Érthető?
Gyanakodva szűkült össze a szemem:
- Maga egy rothadt gazember Fury - suttogtam megdöbbenve. - Maga... maga... Nem bízik meg bennük sem, ugye? Akar valakit, akit elfogadnak, akiben megbíznak. Aki a közelükbe férkőzhet. És aki csak és kizárólag magához hűséges, de bármit tud hazudni. Fogalma sincs, mivel lehetne őket likvidálni, de kell valaki, aki eléggé elhivatott kipróbálni a fejlesztés alatt lévő technikákat, ha úgy adódik? Erről van szó Fury? - meredtem a szemeibe. Az igazgató elmosolyodott:
- Általában kedvelem az intelligens ügynököket Colos. Általában. Semmi köze jelenleg a jövőbeni esetleges lehetőségekhez. Most csak kapott egy parancsot, világos? - érdeklődött.
- Uram, igen, uram! - válaszoltam katonásan.
- Tegyük fel a hipotézis kedvéért persze, hogy igaza van. Menni fog?
- Idő kérdése - legyintettem. - Nem fognak kedvelni, de előbb-utóbb el fognak fogadni, ha együtt kell szembenéznünk a... nehézségekkel. Nem fogok hazudozni túlságosan, nem éri meg. Nehezebben keveredik ellentmondásokba az, aki csak a leglényegesebb pontokban tér el a valótól. Igen Fury, idővel sikerülni fog.
- Azt azért ne felejtsd el, egyelőre egy oldalon vagyunk - vetette még oda, a zsebébe süllyesztve az adatgépet. - Nem tudjuk így marad-e, de most nincs okunk nem megbízni bennük. Végezd a dolgodat Colos. Lelépni! Ja igen... Allah hozott a központban!
- Dögöljön meg Fury - perdültem sarkon és indultam el megkeresni a szállásomat.

FELHASZNÁLÓ


| MIKI | 29 | PM | 14 ÉV |


Vissza az elejére Go down
Jonathan Storm
bosszúálló
bosszúálló
Jonathan Storm

Hozzászólások száma : 382
Birthday : 1986. Mar. 21.
Join date : 2012. Aug. 01.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Rashid ibn Fajed Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rashid ibn Fajed   Rashid ibn Fajed EmptySzomb. Márc. 02, 2013 3:42 pm

Miért érzem azt, hogy nem férnénk meg egy csárdában? Very Happy Rühelled a gőgös, degenerált embereket, hogy a szavaiddal éljek. Kiindulópontnak nagyszerű történettel alapoztál, csak így tovább a továbbiakban! Smile

_________________
... so live your life...
Vissza az elejére Go down
 
Rashid ibn Fajed
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: ügynökök-
Ugrás: