MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Dominic Maxwell

Go down 
SzerzőÜzenet
Dominic Maxwell
ellenség
ellenség
Dominic Maxwell

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2013. Mar. 03.

Dominic Maxwell Empty
TémanyitásTárgy: Dominic Maxwell   Dominic Maxwell EmptyVas. Márc. 03, 2013 8:27 pm| dominic maxwell | huszonhét | stephen amell | ellenség |
Emberfeletti próba, míg embertelen
kínokból az emberi öröm megterem.ADATOK


NÉV: Dominic Maxwell
SZÜL. HELY ÉS IDŐ: Toronto, Kanada - 1986. február 3.
CSOPORT: ellenség
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG(EK): Csak a szokásos, extra gyorsaság, kiváló reflexek, jó látás, hallás és a többi, na meg a penge kis kütyüim.
P.B.: Stephen Amell

JELLEMZÉS


KÜLSŐ JELLEMVONÁSOK:
Egy pillanatra sem tagadom, hogy egy vonzó fiatalember vagyok, aki megnyerő külsővel rendelkezik, olyasfajtával, amiért a hölgyek oda meg vissza vannak, én pedig önző módon hajlamos vagyok ezzel vissza is élni, hiszen ha belépek egy-egy terembe a férfiak irigykedve néznek rám, a gyengébbik nem pedig összesúg a hátam mögött. Noha száznyolcvanöt centiméteres magasságommal az urak körében nem feltétlenül tartozom az égi meszelők közé, azonban én elégedett vagyok vele, meg aztán a hölgyeknek sem törik hátra a nyakuk. A legtöbb ruhám alatt is kivehető, hogy testem kidolgozott, amelyet az évek kemény munkájának köszönhetek. Határozott arcvonásokkal rendelkezem, s néha a borostát sem különösebben vetem meg, világoskék szemeimmel pedig mindig körültekintően nézek körbe a világban. Szőkés-barna hajamat általában rövidre nyíratom, esetleg hagyom, hogy egy kicsit megnőljön. Ruházatomat tekintve, kedvelem az ingeket, illetve a kényelmes garbókat, de emellett ha a szükség helyzet úgy kívánja, szívesen viselek szmokingot is.


BELSŐ JELLEMVONÁSOK:
Az igazat megvallva mindig is az a fajta kis srác voltam, akinek nem kellett különösebben keresni a bajt, hogy belekeveredjen, bár lássuk be, hogy nem ritkán én voltam a felbujtó, ugyan ez az évek alatt mit sem változott, csak annyiban, hogy amikbe kevertem magam azok komolyabbak lettek, valamint egyre inkább képes voltam arra, hogy diszkrét legyek a titkos ügyeimmel kapcsolatban, ami néha nehezemre esett, tekintve, hogy szeretek a figyelem középpontjában lenni, mindig is társasági ember voltam, akinek szinte szüksége volt arra, hogy körülvegyék és beszéljenek róla, néha viszont én is szeretek egyedül lenni, saját gondolataim közt vergődni, amelyek olykor túlságosan háborgóak. Világ életemben tisztában voltam azzal, hogy mit akarok elérni, ehhez pedig képes voltam bármikor, bármilyen áldozatot hozni – a cél szentesíti az eszközt, nem? Valljuk be, hogy ez egyáltalán nem vonzó tulajdonság, főként ha esetleg tovább megyek, mint amelyeket az átlag emberek normái megengednek, ugyanis én magam soha nem szerettem követni a szabályokat, mindig igyekeztem kicselezni vagy áthágni őket, néha pusztán csak szórakozásból. Nem vagyok az a fajta, aki bárkinek kiskutyaként engedelmeskedik, jóformán erre soha életemben nem is volt példa, viszont ezzel szemben én magam imádtam mindig is másokat ugráltatni a legapróbb dolgokban is. Bevallom, hogy negatív tulajdonságaimat tovább erősíti túlságos akaratosságom, ugyanis gyűlölöm, ha a dolgaim nem úgy alakulnak, mint ahogy kellene, egyszóval: makacs vagyok és vannak dolgok amiből nem engedek egyáltalán, ha muszáj akkor sem valószínű. Lázadó, temperamentumos természetemnek köszönhetően tovább növeli rossz tulajdonságaim listáját, amelyeket már én sem tudok számon tartani, de nem is különösebben akarok. Nem mondanám, hogy tipikus rossz fiú vagyok, hiszen a tulajdonságok amelyekkel rendelkezem minden bizonnyal ezt mutatják, de ezzel szemben jó fiú sem vagyok, hiszen szélsőséges viselkedésemnek köszönhetően néha kiszámíthatatlan vagyok. Színészi játszmáim egészen egyszerűen tökéletesek, hiszen álarcomat soha nem hagyom lehullani magamról, életemet titokban tartom, amennyire csak lehet, magamnak való figura vagyok, aki ezzel szemben habzsolja az életet.

KÉRDÖÍV


5 DOLOG, AMIT SZERET: × figyelem középpontjában lenni × fiatal hölgyek társasága × méregdrága holmik × gyorsaság × verekedés, lövöldözés, íjászat, fegyverek × McDrive × titkok megfejtése
5 DOLOG, AMIT NEM SZERET: × kíváncsiság × unalom × rendszabályok × sajt × macskák × a "szentek"
GYENGESÉGEK: Nekem is vannak ilyenek, azonban lássuk be, hogy sokan, így én sem hozzuk nyilvánosságra ezeket a dolgokat, bár egyet azért elárulhatok: allergiás vagyok a mogyoróra.
ERŐSSÉGEK: Tipikusan azok a dolgok, amik férfiasak, ilyen például a verekedés.

TÖRTÉNET


~ Három és fél évvel napjaink előtt ~

15:03
A hideg tavaszi szél kegyetlen hűvösséggel söpört végig a kihalt területen, ahol jelenleg rajtam kívül csak egy-két ember lézengett, azonban ezekkel nem különösebben törődtem, ugyanis saját gondolataim közé merülve futtattam le újra és újra végigfuttatva magamban az elkövetkezendő estének az eseményeit, amelyeket már hónap óta tervezek, gondos munkám ellenére sem vagyok biztos benne, hogy képes leszek végig vinni, azonban a bosszú jobban hajt, mint eddig életem során bármikor.
Kinyitom a szemeimet, amelyeket már hosszú percek óta csukva tarthattam, magam sem tudom. Az elmúlt hetek alatt ahányszor elbizonytalanodtam kijöttem ide a temetőbe, s elegendő volt csak a távolból a két sírra pillantanom, ahhoz, hogy megbizonyosodjak afelől, hogy ez a sorsom, ezt kell tennem, ez a helyes. A sírban két olyan személy volt, aki számomra mindennél fontosabb volt, az egyik az édesanyám, aki számomra szinte szent ember volt, anya, példakép, egy erős nő, akire bárki büszke lett volna, s ugyan vasszigorral uralkodott itthon, de ennek érthető okai voltak, ugyanis én már kiskorom óta szabad szellemű voltam, így hát valakinek kordában kellett tartania, amíg apám nem is foglalkozott velünk. A sír másik felében az én édes öcsém volt, Christopher, akivel ugyan hat év korkülönbség volt közöttünk, de mindig is remekül megértettük egymást, bár ettől eltekintve gyakran veszekedtünk, talán azért, mert folyton a nyomomban volt.
Bosszú, visszhangzott fel újra a fejemben, azonban még próbáltam kizárni, türelemmel kell lennem, noha nem éppen vagyok az a fajta.
Emlékszem, holtan találtam őket, mindkettejük szívében egy-egy nyíl volt, azt hiszem, ott és akkor megesküdtem, megkeresem a gyilkost és én magam fogom megölni ugyan azokkal a nyilakkal.
Azonban a gyilkos kiléte a mai napig megdöbbentő, s hitetlen...
Idegesen álltam fel a helyemről, mielőtt gondolataim kicsúsznak irányításom alól, sietős léptekkel indultam a kocsi elé, amely a temető előtt várt, s utasítottam a sofőrt, hogy vigyen egyenesen haza, ha nem muszáj meg se álljon a piros lámpáknál.

17:45
Kezemet az ablakpárkány szélének támasztottam, elmosódott tükörképemmel néztem szembe, gondolatok ezreit ólomsúlyként nyomtak terhet a vállamra. Ugyan maximálisan biztos voltam abban, hogy tervemet még az este folyamán végig viszem, azonban abban nem lehetek biztos, hogy minden úgy fog alakulni, ahogy én elterveztem, tudtam, hogy nem így lesz, számon akartam kérni a családom gyilkosát, azt akartam, hogy szenvedjen, mert ahogyan én az elmúlt egy évben láttam, még csak bűntudatot sem érzett, sőt mi több élte tovább az életét, amelyet úgy habzsolt, akár a legfinomabb torta, ami szinte eteti magát.
– Idegesnek tűnsz – ahogy az ajtó kinyílt mögöttem rögtön hátra pillantottam a vállam felett, szinte pelenkás korom óta ismertem a legjobb barátomat, aki ugyan néha képmutató volt, de az ő személyisége már csak ilyen volt, ezért pedig soha nem is büntettem ezzel, hiszen sok esetben itt volt mellettem. – Valami baj van?
Keze, amelyet a vállamra tett úgy éreztem, mintha biztatna, pedig ő maga nem tudja, hogy mire is.
– Semmi komoly – ellöktem magam az ablaktól, majd szembe fordultam vele – ha gondolod, indulhatunk is – arcomra erőltettem egy mosolyt, hogy megnyugtassam vele, persze, ismert már annyira, hogy tudja, hogy ezzel csak le akarom rázni, de azzal is tisztában volt, jobb ha nem firtatja, ilyenkor jobb, ha békén hagy. – Inkább menjünk, bulizzunk egy kicsit.
Együtt indultunk el az egyik legjobb szórakozóhelyre a belváros szívében.

22:36
A kiscsaj úgy tűnik, hogy bármire hajlandó lett volna egy kis pénzért, így gondolkodás nélkül rángattam fel a lakásomra, ugyan semmi olyat nem terveztem vele, ő csak tökéletes alibit biztosított volna a számomra, s tekintve, hogy megengedhetem magamnak, hogy lefizessem, hogy tartsa a száját, ha esetleg a nyomozók engem keresnének gyilkosság vádjával, akkor ő tökéletes alibit fog nyújtani azzal, hogy egész éjszaka itthon voltunk s rosszalkodtunk, együtt, édes kettesben. Önző dolog egy ártatlan lányt így kihasználni, azonban nem különösebben érdekelt sem ő, sem pedig, hogy eszköznek kell használjam őt.
Felkaptam a fejem, amikor hátulról nekem simult, s lássuk be, hogy igazán csábító volt, de most ellen álltam a késztetésnek, hogy lerendezzek vele egy gyors menetet.
– Komolyan azt hiszed, hogy ezért kapnád a pénzt? – kibontakozok az öleléséből, majd egy kicsit arrébb megyek. Értetlen tekintetéből sugárzott, hogy képtelen volt összetenni, hogy akkor mi a fenéért van itt. Az már egyszer biztos, hogy nem egy Einstein, de ha úgy vesszük hatalmas mázlim van, hogy ilyen butácska, végtére is az ilyen soha nem kérdezősködik. – Csak annyit kell tenned, hogy itt maradsz reggelig, ha pedig a rendőrök kérdezősködnének, akkor itt voltam veled, egész este! Világos? – Értetlenül bólintott, úgy tűnik, hogy megelégedett ennyivel, főként mert semmit nem kell tennie azért, hogy megkeresse az esti vagyonát. Ha esetleg a későbbiekben mégis problémát okozna, egy autó bárkit elüthet, egészen véletlenül.

23:52
Halkan osontam végig az egykor számomra is oly kedves házon, amely most undorral töltött el, egy évvel ezelőtt alig vártam, hogy eltűnjek erről az átkozott helyről, hogy soha többé ne kelljen vissza jönnöm, azonban a sors otromba fintora az volt, hogy vissza kell jönnöm és beteljesítenem az ígéretet, amelyet anyámnak és öcsémnek tettem. Csöndesen lépdeltem az emeleten, minden egyes kis neszre egy pillanat erejéig megálltam, hogy megbizonyosodjak afelől, hogy nem hagytam-e valóban életben senkit sem, aki esetleg veszélyt jelenthetett volna rám, egyedül a dolgozószobában lévő zaj árulkodott arról, hogy rajtam kívül még egy személy mindenképpen életben van.
Az ajtóhoz érve mégis egy pillanat erejéig, de meghátráltam. Itt az idő.
Halkan benyitottam, a lámpa alatt ülő férfi észre sem vette, hogy beléptem, csupán akkor kapta fel a fejét, amikor becsaptam magam mögött az ajtót. Tekintetében a rémület suhant át, kegyetlenül elmosolyodtam, gondoskodtam arról, hogy jó hírem megelőzzön.
– Fiam, mit keresel te itt? Mi ez a maskara? – azonban ahelyett, hogy apám ijedt hangja hasított volna a levegőbe, inkább számon kérő volt. Egyszerűen elöntötte a düh az agyamat, nem válaszoltam rögtön.
– Nagyon jól tudod, hiszen te is láthatod nap mint nap a híreket. – Hangom nem volt több puszta suttogásnál, amely az elfojtott dühtől remegett.
Nem állt szándékomban komolyabban magyarázkodni, hiszen sem az ő sem az én asztalom nem volt a fölösleges érzelmeskedés, én pusztán csak tudatni akartam vele, hogy a saját fia küldi a halálba, ez számomra elégtétel volt mindenért cserébe, amit velem tett.
Jókedvemben egy nyilat a szívébe eresztettem, az első volt amit édesanyámban találtam, a második pedig, az öcsémé. Nem akartam hogy túl élje.

FELHASZNÁLÓ


| melitta | tizenhét | pm | négy |
Vissza az elejére Go down
Norah Storm
szuperhős
szuperhős
Norah Storm

Hozzászólások száma : 536
Birthday : 1988. Aug. 24.
Join date : 2012. Jul. 14.
Age : 31
Tartózkodási hely : New York

Dominic Maxwell Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dominic Maxwell   Dominic Maxwell EmptyVas. Márc. 03, 2013 9:03 pm

Nahát Dominic! Üdv köreinkben, bár nem fogadlak tárt karokkal. Very Happy Kár, hogy a rossz oldalon állsz, viszont ettől még nem állok az utadba, szóval futás avit foglalni és játszani Smile Jó szórakozást nálunk! ^^

_________________


You are the one for me


Vissza az elejére Go down
http://marvelworld.hungarianforum.com
 
Dominic Maxwell
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: ellenségek-
Ugrás: