MARVEL WORLD FRPG
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Sigyn

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Sigyn   Szer. Ápr. 10, 2013 5:04 pm| Sigyn | ~3000 | Amanda Seyfried | istenek |
"Hefir hon haft langan van mátt, ok pat var krom mikil; fekk hon enga nótt svefn ok var sem hamstoli vaeri."


ADATOK


NÉV: Sigyn
SZÜL. HELY ÉS IDŐ: Vanaheim, ~3000 éve
CSOPORT: Istenek
KÜLÖNLEGES KÉPESSÉG(EK): A Vanírok nagyon hasonlítanak az Asgardiakra képességeik tekintetében. Tulajdonképpen egyformák. Valamint a „dweomer” avagy törpe mágia űzője és alakváltó.
P.B.: Amanda Seyfried

JELLEMZÉS


KÜLSŐ JELLEMVONÁSOK: Egy félig törpe, félig Vanír nő végzete nem az, hogy nagyra nőjön. Nem is tette. Összesen lehet 150 centiméter magas, vasággyal együtt 46 kg. Örökségének hála nem éppen zörgő csontváz. Eredetileg szőke és a halandók is úgy ismerték meg, ám szükség esetén hajlandó bevetni a férjétől ellesett alakváltási technikákat. Mint Vanír, ő maga is bővelkedik ékszerekben, de nem esik túlzásba. Egy karkötő, egy nyaklánc, esetleg egy pár fülbevaló. Öltözéke elegáns, nem visel erős, hivalkodó színeket, szerény és puritán ezen a téren. Mégis van egy kisugárzása, amelyet édesanyjától, Freyjától örökölt. Valami ami megfoghatatlan és beleszorítja az emberekbe a szuszt kicsit.
BELSŐ JELLEMVONÁSOK: Egyszer volt, hol nem volt a megtestesült mosoly. Nos, ez már nem igaz. Egykoron mindig olyan vidám volt, mintha egyben lenyelte volna a napot, de ez megváltozott. Keserűbb lett, boldogtalan és kártékony gondolatok mérgezték meg az elméjét. A házassága tönkretette majdnem, így megváltás volt a lelkének, mikor Loki elfordult tőle. Azóta újra mosolyog, igyekszik azon lenni, hogy lehetőségeihez mérten segítsen, akin tud. Az emberekkel szemben nagyon barátságos, mindig mindenkihez van egy kedves szava. Alapvetően, a gyökerei legaljáig pacifista, de elszánta magát, hogy a maga békéjéért megharcol. Most a békének fogadott örök hűséget magában. Egyre inkább szókimondó, ami még bajba sodorhatja.

KÉRDÖÍV


5 DOLOG, AMIT SZERET: Loki (mégis felesküdött, hogy mellette marad), az emberek bohókás mivolta, sütemények, zene, törpök.
5 DOLOG, AMIT NEM SZERET: Loki, Odin, udvariatlanság, esküszegők, csend.
GYENGESÉGEK: Minden ami a házasságával kapcsolatos, a benne fejlődő és növekedő gyűlölet.
ERŐSSÉGEK: Hűség, elszántság, álcázás. Ez az ő szentháromsága, az utolsót pedig semmiért és senkiért nem adja fel, ha már elsajátította.

TÖRTÉNET


A nevem Sigyn, a magasságom 150 cm, az anyám Freyja, aki a Brisingamen-ért cserébe hajlandó volt az én törp apámmal hálni és három leánnyal megajándékozni. Hát lehet találgatni, hogy miért is vagyok alacsony a többiekhez képest? Apám pokoli jó vájár, csak akkora a szája, mint az Yggdrasil. Ezt sajnos örököltem tőle, hiába volt édesanyám kemény amennyire tudott, néha kicsúszott a számon ez-az. De főként jó gyermek voltam.
Fiatalon ismertem meg Theoricot akibe szinte azonnal beleszerettem. Ő Odin egyik katonája volt. Onnantól szinte mindig Asgardon voltam, amiért atyám iszonyúan mérges volt. Muszáj voltam megtanulni a törpök nyelvét, hogy veszekedni tudjak vele. (Azóta is sokszor vágok mások fejéhez szitkokat úgy, ha felbosszantanak.) Theorictól sok mindent tanultam, például alapszinten kardot forgatni. Mindig azt mondta, hogy lehetek akármilyen szép, ha védtelen vagyok, megölhetnek. Szinte az iróniával határos, hogy végül ő halt meg…


A Vanírok közé tartozom, noha Asgard hercegnője vagyok, házasság útján. Hogy is történt ez?


Férjem Loki, még ifjú volt, mikor szemet vetett rám, ám én akkor már Theoric jegyese voltam, akivel az esküvőm már csak pár hétnyire volt. Loki közeledését visszautasítottam, amit ő kimondottan nem vett jó néven. A cseleinek hála Theoric képében állt ő az oltárnál, mikor Odin összekötötte az életünket és csak a ceremónia után fedte fel magát. Dühös voltam, tehetetlen és összetört, hiszen a házasság mindennél szentebb, maga Odin sem bonthatta fel. Noha felajánlotta, hogy nem kell újdonsült férjemmel lennem, lehet a házasság puszta formalitás is, én Lokit választottam. Így lettem a hűség istennője.
Noha házasságunk sosem volt egy egyszerű eset, én kitartottam mindig is a férjem mellett, hűséges és odaadó voltam… Igyekeztem én, de hát hogy szerethettem volna Lokit szívből, mikor igazi jegyesem halálát képes volt egyszerű balesetnek álcázni? Egészen...
...addig a napig, amíg én kitettem a lábam Asgardról, hogy meglátogassam Vanaheimben anyám és apám. Ekkor történt az, hogy kedves férjem meghiúsította bátyja, Thor megkoronázását és tulajdonképpen mindent tönkretett. Királlyá koronáztatta magát, önkényuralkodó lett. Mikor letaszították új pozíciójáról, már nem tudtam visszatérni, a Bifröst elpusztult.

Így otthonomban kellett arról is értesülnöm, hogy hitvesem megostromolta Midgardot és csúfos vereséget szenvedett.


Itt jönnek képbe az én terveim. Amíg én tulajdonképpen apámmal voltam összezárva, addig minden időmet az önfejlesztésnek szenteltem. Alig álltam meg kifújni magam, pedig nem kevés ideig kellett szinte száműzve lennem. Itt tanultam meg, hogy a törpök ereje a hangjukban rejlik, képesek felerősíteni és akár tárnaomlásokat előidézni vész esetén. Mit mondjak… hasznos képességekkel vértezett fel.
Apám azt mondta: „Minden tó egy szentély, de a te dolgod, hogy lerombold a szentélyt és a víz ne álljon többé.” Igazat kell neki adnom, hiszen már nem vagyok az az önkéntesen elnyomásba vonuló gyermeki lélek, aki egykoron voltam. A kicsinyesség ideje réges-régen lejárt. Cselekednem kell.

Tehát a terveim. Elmenni Midgardra és segítő kezet nyújtani az emberiségnek. Hiszen mindig lesz valaki olyan, mint a hitvesem; mindig lesz valaki, akin bosszút kell állni. De amíg személyes nem lesz a bosszúm, addig is szorgos leszek. Tanulni fogok, erős leszek, bátor leszek. De mindig, mindenek felett hűséges leszek. Az idők végéig talán.

FELHASZNÁLÓ


| Arika/Cheshire Cat | 22 | Ha tudsz szépen fütyülni, megadom! Wink | 10 éve |


Vissza az elejére Go down
Norah Storm
szuperhős
szuperhős
avatar

Hozzászólások száma : 536
Birthday : 1988. Aug. 24.
Join date : 2012. Jul. 14.
Age : 30
Tartózkodási hely : New York

TémanyitásTárgy: Re: Sigyn   Szer. Ápr. 10, 2013 10:01 pm

Üdv Sigyn! Smile

Végre egy kedves teremtés is közénk csöppent Asgardról. Very Happy Nem is állok tovább az utadba. Avatar foglalás után meg is kezdheted a játékod. Smile Köszöntelek köztünk, remélem jól fogod érezni magad Smile


_________________


You are the one for me


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://marvelworld.hungarianforum.com
 
Sigyn
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: istenek-
Ugrás: