MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 James Randall - Készülőben

Go down 
SzerzőÜzenet
James Randall

James Randall

Hozzászólások száma : 2
Join date : 2013. Aug. 04.

James Randall - Készülőben Empty
TémanyitásTárgy: James Randall - Készülőben   James Randall - Készülőben EmptyHétf. Aug. 05, 2013 11:12 pm| James "Rand" Randall | 40 | Cyril Raffaelli | Ellenség |
A béke zsíros bordáin, nosza, Hadd lakjék jól az éhes háború.


adatok


Név: James "Rand" Randall
Szül. hely és idő: Arizona, Phoenix - 1973.07.04.
Csoport: "Ellenség"
Különleges képesség(ek): Láttad a Terminátor második részét? Emlékszel a higanyemberre? Nem csak a munkája iránti elkötelezettségében hasonlít rá. Képes egyfajta folyékony fémmé alakulni. Ennek több hasznos tulajdonsága is akad, többek között hogy a lőfegyverek vagy akár a pengék is hatástalanok ellene. De a legjobb része az alakváltás, főleg, ha ezt valahová való bejutásra használja. Alak, szín nem számít. Ráadásul nem is muszáj semmi látványos bevonuló, egyszerűen felveheti akár egy másik emberek alakját is. Előszeretettel használja ezt a nem kívánt figyelem elkerülésére.
Nem mindenható azért ő sem, már miért lenne? A szélsőséges hőmérsékletektől jobb, ha tartózkodik. Ahogy a közönséges emberek, ő is mozdulatlanná dermeszthető - bár kiolvadhat később -, a fémeket megolvasztó forróság pedig tartósan vagy akár végleg működésképtelenné teheti. (Igen, utóbbit jobb helyeken halálnak hívják.)
P.b.: Cyril Raffaelli

Jellemzés


Külső jellemvonások: 176 cm magas, 70 kg. Szálkás, finoman kidolgozott, sportban és harcban edzett izomzat. Gond nélkül lehetne fehérnemű modell, de sosem tudnának annyit fizetni, amiért elvállalná. Haja jelenleg hidrogénnel kifehérítve, állán enyhe szakállmaradvány. Kedveli az igényes de emellett praktikus viseletet, ami a lehető legkevésbé gátolja a mozgásban, mégsem feltűnő.
Mozdulatai kimértek, higgadtak. Még akcióban is, hacsak teheti. Ilyenkor azonban úgy közlekedik, akár egy ragadozó. Érvényes ez járására és tekintetére egyaránt.
Arckifejezése általában komoly, de mindenképpen visszafogott. Ritkán látni rajta erősebb érzelmeket.


Belső jellemvonások: Maximalista, de nem karrierista. Ténylegesen zsoldos a jelleme, az az akármit elvégez, ha megfizetik.
Idejét nagyobb részt hasznos elfoglaltságokkal igyekszik eltölteni, azaz dolgozik, vagy testét-szellemét edzi.
Nem gép azért ő sem, hiába állították ezt néha kollégái. Időnként egy kis jól megérdemelt pihenést ő is beiktat. Igaz, a szabadidő kapcsán választása gyakran olyan tevékenységre esik, mely valahogy mégis az előző kategóriába tartozik, azaz: sportol, akció- vagy stratégiai játékokkal játszik, tájékozódik a világról, nyelveket tanul, vezet, stb.
A munkája során fegyelmezett, kerüli a figyelmét elterelő elfoglaltságokat. Nem is szívesen beszélget ilyenkor, kivéve természetesen a főnökével vagy a beosztottakkal való kommunikációt.
Nincs igazán olyan, akivel csak úgy csevegni szokott, de adott esetben nem zárkózik el tőle.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret: Szeret élni. Tudja, milyen könnyen véget érhet, ezért megbecsüli, hogy még élhet. Vérében van a sport, a versengés és a küzdelem. Szereti, ha ereibe zúdul az adrenalin, és egyfajta jutalomként éli meg a túlélt helyzet után érkező endorfinos mámort.
5 dolog, amit nem szeret: Hiszti, ostobaság, indokolatlan rajongás, képmutatás,
Gyengeségek: A vállveregetés, mások pátyolgatása nem az ő asztala. Eljátszani el tudja a megértő hallgatót, mivel ha emberek között mozog, nem tűnhet ki. Ugyanakkor nem szereti, ha sokáig kell csinálnia. Jobb szeret katonáskodni mint jópofizni.
Erősségek: Veszély, pörgés, mozgás, adrenalin.

Történet


A karaktered története kerül ide. Legalább 500 szavas kell legyen, ennyi legalább szükséges ahhoz, hogy részletes betekintést nyerhessünk a karaktered életébe. Milyen volt eddig az élete gyerekkorától mostanáig, mik a jövőbeni tervei (szuperhősök esetében, hogyan változott át és hogyan élte meg a dolgot), fontos személyek és események, szóval minden, amit érdemes tudni a karaktered életének körülményeiről. Canon karakterek esetében, ha nem sikerülne ennyit összehozni, mindenképp írj a staffnak, segíteni fogunk!
Ha végképp úgy érzed, hogy az előtörténet írás nem a te asztalod, akkor egy szintén 500 szavas szerepjáték példát is elfogadunk, de NE HOZOTT SZJ PÉLDA legyen!

felhasználó


| user beceneve | kora | elérhetőség | mióta játszol? |


Vissza az elejére Go down
 
James Randall - Készülőben
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok-
Ugrás: