MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Loki

Go down 
SzerzőÜzenet
Loki
ellenség
ellenség
Loki

Hozzászólások száma : 91
Join date : 2012. Jul. 30.
Tartózkodási hely : titok

Loki       Empty
TémanyitásTárgy: Loki    Loki       EmptyHétf. Júl. 30, 2012 7:29 pm| LOKI | ~3000 év | TOM HIDDLESTON | ELLENSÉGEK |
"A szabadság az élet nagy hazugsága..."


adatok


Név: Loki
Szül. hely és idő: Jötunheim- kb. 3000 évvel ezelőtt
Csoport: ellenségek
Különleges képesség(ek): A szokásos asgardi képességek (emberfeletti erő, állóképesség) mellett egyéb mágikus erőkkel is rendelkezik. Nagy erejű, mágikus sugarakat tud kilőni a kezeiből, akár villámokat is, valamint mágikus erőteret tud bármi köré vonni. Telepatikus hatalommal is bír: a gondolatait át tudja vetíteni mások fejébe, és még hipnotizálhat is gyengébb akaratú személyeket. Jégóriás lévén ért a fagyasztáshoz, a rejtőzködés művészetéhez is.
P.b.:Tom Hiddleston

Jellemzés


Külső jellemvonások: Relatív hosszú fekete hajam van, ami persze nem olyan jól fésült, mint a drága bátyámnak. A szemem mondhatni, hogy zöld, bár ha néha jobban megnézed (már ha van esélyed a szemembe nézni), akkor előfordul, hogy kékes árnyalata van. Szokásos asgardi termettel rendelkezem, kb. 190 cm, és ehhez megfelelő súllyal. Persze jégóriásnak apró voltam, hogy Odint idézzem. Az öltözetem is az asgardiakénak megfelelő, páncélzat, amit harc esetén még felszereltebbé tudok varázsolni elég látványos módszerrel. Ilyenkor jár még hozzá egy két szarvú sisak. Thor egyszer azt mondta, hogy olyan vagyok benne, mint egy tehén.


Belső jellemvonások: Az istenek közt talán a legsötétebb jellem az enyém, de azt meg kell hagyni, hogy Odin-nak sem kell messzire mennie érte. Amit akarok, azt igyekszem meg is szerezni, ha a szép szó nem használ, akkor erőszakkal veszem el, vagy ellopom. Lételemem a hazudozás, manipulálás, átverés, olykor értelmetlen öldöklés, csínytevés, mások idegesítése. Valójában mindig is bajkeverő típus voltam, aki a háttérből irányítja a szálakat, ám miután kiderült, hogy mit tettek velem a jégóriások, hogy Odin végig hazudott nekem, utána teljesen felemésztett a düh, a harag, a bosszúvágy.
Aztán a chitauri befolyása alá kerültem, ami eléggé pszichopatává és őrültté tett, így joggal gondolhattak kegyetlennek és gonosznak, pedig valójában más terveim voltak. A Bifrost-ről való lezuhanás előtt inkább csak egyszerű csínytevő, szervezkedő, bajkeverő voltam. Azonban mikor rájöttem a származására és szembesültem Odin valódi céljaival, megváltoztam. Már nem akartam toleráns és visszafogott maradni, na meg csak így maradhattam életben. Ennek ellenére sosem ártanék Asgardnak, bár a módszereim néha valóban kifogásolhatóak.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret: Asgard, Frigga, Thor, Odin, (mégha nem is ismerem be), csínytevés, bajkeverés, mások bosszantása,
5 dolog, amit nem szeret: Jötunheim, Jégóriások, Laufey, nyavalygás, a nagy Thor imádat, ha hazudnak nekem.
Gyengeségek:Ha a származásomat emlegetik, vagy csak úgy tartanak számon, mint Thor fivére.
Erősségek: Csavaros észjárásomnak hála átlátom a szálakat, általában jó színész vagyok minden helyzetben, ritkán borul el az agyam, de akkor nagyon és csak a fent említett dolgok miatt.

Történet


Kb. 3000 évvel ezelőtt születtem Jötunheimben Laufey és Farbauti gyermekeként. Azonban nem voltam elég jó nekik, gondolom a nagy Jötun király meg nem viselte volna el ezt a szégyent, így eldobott magától és hagyott volna meghalni. Ekkortájt volt Asgard és Jötunheim közt egy háború, aminek a végén a templomban Odin megtalált engem csecsemőként. Asgardi külsőt vettem fel, ő pedig hazavitt és saját fiaként nevelt Frigga-val együtt.
Mindig abban a szellemben neveltek, hogy a saját, törvényes gyermekük vagyok, egy asgardi isten, ugyanakkora eséllyel a trónra, mint Thor. Ám Odin persze hazudott, de ezt akkor még nem tudhattam.
Mindig én voltam a család fekete báránya, aztán egy napon megértettem, hogy miért. Odin mindent elmesélt, és ez teljesen összetört. Nem is tudom, hogy inkább szomorú voltam-e vagy dühös. Legszívesebben helyben legyilkoltam volna az összes jégóriást, de ez még váratott magára. Hisz közben a majdnem királlyá választott mostoha bátyám, Thor hibát követett el, így a Földre száműzték. Odin pedig álomba merült, így törvényesen vehettem át a trónt, de elárultak! Thor barátai, Sif, Hogun, Fandral és Volstagg. Ők sosem kedveltek engem. Lényegében Heimdall is felségsértést követett el, mikor nem akadályozta meg a tervüket.
Thor visszatért és harcba keveredtünk, mikor a Bifröst segítségével akartam végezni Jötunheimmel és annak lakóival. Thor pedig hirtelen már nem akart gyilkolászni más fajokat. Elpuhult, elgyengítette egy midgardi nő! Ch'... szánalmas...
A harc kimenetele az lett, hogy lezuhantam a hídról, át téren-időn, más világokon. Olyan helyeket láttam, amiről más álmodni sem mer. Ostobák, szűklátókörűek. A chitauri lényegében megmentett, de fenyegetés, zsarolás is volt ez egyben, sem mint inkább szövetség.
A vége az lett, hogy a Tesseractot kellett volna odaadnom nekik, de nem tettem, inkább hazudtam nekik. A Föld persze megsínylette a dolgot, de a Bosszúállók végül elkaptak, Thor pedig visszavitt Asgardba... vannak még terveim, és hamarosan minden világ megismerheti azt!

felhasználó


| Kelly | 21 | PM | több mint 4 éve |
A hozzászólást Loki összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 25, 2012 10:18 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://facesinthesmoke.blogspot.hu/
Norah Storm
szuperhős
szuperhős
Norah Storm

Hozzászólások száma : 536
Birthday : 1988. Aug. 24.
Join date : 2012. Jul. 14.
Age : 31
Tartózkodási hely : New York

Loki       Empty
TémanyitásTárgy: Re: Loki    Loki       EmptyHétf. Júl. 30, 2012 7:59 pm

"Kedves" Loki!

Gondolom furcsállod, hogy ezt mondom neked, de örülök, hogy megérkeztél! Very Happy A karakterlapodra nem lehet mást mondani, mint azt, hogy elfogadom, hiszen tartalmazott mindent, amire szükségünk van. Smile Remélem feldobod ismét az életet, de addig is nyomás avatart foglalni, aztán indulhat a móka! Smile

Vissza az elejére Go down
http://marvelworld.hungarianforum.com
 
Loki
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: ellenségek-
Ugrás: