MARVEL WORLD FRPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Johnny Blaze

Go down 
SzerzőÜzenet
Johnny Blaze
szuperhős
szuperhős
Johnny Blaze

Hozzászólások száma : 3
Birthday : 1975. Nov. 15.
Join date : 2012. Dec. 30.
Age : 44

Johnny Blaze Empty
TémanyitásTárgy: Johnny Blaze   Johnny Blaze EmptyVas. Dec. 30, 2012 1:01 pm| Johnny Blaze | 33 | Nicolas Cage | Szuperhősök |
Prepare to suffer the sting of Ghost Rider's power! Prepare to know the true meaning of hell!


adatok


Név: Johnny Blaze
Szül. hely és idő: 1979. május 6. - Waukegan, Illinois
Csoport: Szuperhősök
Különleges képesség(ek): Emberi formában semmiben sem különbözik egy hétköznapi férfitól. Szellemlovasként viszont megannyi képesség birtokába kerül. Az ereje emberfeletti, képes akár 25 tonnát is megemelni, emellett az állóképessége, sebessége és az ellenálló képessége is mind emberfelettivé válik. Szinte profi közelharcos lesz, ami emberként nem jellemző rá, tűz és egyéb hő ellen gyakorlatilag sebezhetetlen, nem hat rá. Képes saját maga is tüzet, lángot előállítani, így akár tűzokádásra is képes, de tárgyak felhevítését is elő tudja idézni, képes a dimenziók között utazni. Ezeken felül pedig rendelkezik a Megbánó pillantás nevű képességgel, mellyel előhozza a gonosz lelkek minden bűnét, akik átéreznek minden fájdalmat, amit eddig okoztak, végül pedig szó szerint ki ég a lelkük. Képes a saját képére formálni tárgyakat, így amint átalakul, a motorja szintén vele változik át, a testén körbe van tekerve egy lánc, mellyel elsődleges fegyverének számít, valamint egy lefűrészelt csövű shotgun is tartozik a repertoárjába, amit átalakítva a pokol tüzét képes kilőni magából.
P.b.: Nicolas Cage

Jellemzés


Külső jellemvonások: Testfelépítése megfelel a korabeli, egészséges férfiakénak. Fehér bőrű, rövid sötét barna haja van. Ruhatárát leginkább a bőrcuccok jellemzik, valamint a motoros csizmák, és a bakancsok, amiket előszeretettel hord, a legtöbbjük természetesen fekete színű, ritka, hogy a hétköznapi ruhák rákerülnek. Nagyjából 175 magas és 82 kilo, ami Szellemlovas formában 185 centi, valamint 110-115 kilo körüli értékre módosul.


Belső jellemvonások: Johnny igazi fenegyerek típus. Már egész kiskora óta rajong az extrém dolgokért, és ő maga is egy igen komoly extrém sportolónak számít. Mióta Szellemlovas lett némiképp ráébredt arra, hogy mennyi gonoszság lakozik a világban, de még mindig van, amire tojik az egészre, ám ha tényleg úgy hozza a szükség, nagyon erős szövetséges tud lenni. Vannak, akik félve közelednek hozzá, ugyanis démoni erők birtokában van, és így nem mindenki bízik meg benne, de ettől függetlenül nincs benne gonoszság, és erejét csak és kizárólag jóra használja, noha megvannak a sajátos módszerei. Másokhoz való viszonya egyébkét teljesen normális, de csak egyszer tegyél neki keresztbe, és keresztet vethetsz magadra.

Kérdöív


5 dolog, amit szeret: Motorok, extrém sportok, cukorkát, természetfilmeket és természetesen Roxanne-t.
5 dolog, amit nem szeret: Mephisto, Blackheart, bűnözés, néha kicsit a Szellemlovasságtól, igazságtalanság
Gyengeségek: Káros szenvedély? Azt hiszem a motoros kaszkadőrködés eléggé káros az egészségre.
Erősségek: Kevés ember van, aki jobb a természetfelettiben, azt hiszem. Egyébként nála jobb motoros kaszkadőr nem igen létezik.

Történet


Felbőg a motor. A rámpa készen áll, a kamionok pedig egymás mellett állnak. Johnny Blaze hamarosan át fog ugrani huszonöt kamion felett. A helikopteres mutatványa sem volt már piskóta, ez pedig egyenesen öngyilkosság. Hölgyeim és uraim, indulhat a menet?! Üresség. Ez az, amit ilyenkor érezni szoktam. Kiürítek magamból minden gondot, minden problémát. Semmi nem marad a fejemben, csak egyetlen dolog: a cél. A cél most az, hogy sikeresen túléljem ezt a hülyeséget, amit megint kitaláltam, és senki sem volt képes lebeszélni róla. Jó lesz, sikerülni fog. A közönség tombol és a nevemet kántálja. A reflektorok fénye csak rám irányul, a kommentátor pedig még jobban feltüzeli a nézőket. Egyetlen rántás kell csak a gázkaron, hogy elinduljon a gépezet. Amint meghúzod a gázkart, az impulzusok beindítják a hengereket, amiktől a motor felpörög, majd elindul a járgány. Átkapcsolsz kettesbe, hármasba, és még feljebb, megnyomod a gombot, ami beindítja a turbót és a nitrót. Végül elérsz a rámpa végére, ami szó szerint felhajít a levegőbe, és ott már nincs semmi, csak te és a láthatatlan éter, valamint a motor halk zúgása. Kissé süvít a levegő, de teljes szabadság érzetet kapsz. Sajnos nem tart sokáig, mert jön a túloldali rámpa, és ahogy leérkezel, a motor lengéscsillapítói vajmi keveset érnek. A borítás a talajt súrolja, pattansz egyet az ülésben, és vége. Meghúzod a féket, és leállítod a motort, majd visszatérsz a valóságba. Pápá szabadság. A közönség tombol, állva tapsolnak, a kommentátor pedig nem győzi ismételgetni, valamint a nagy kivetítők is sorra visszajátszák az ugrást. A lehető leggyorsabban tűntem el, ám volt egy szemfüles riporter, aki megtalált az öltözőmben, és rögtön meg is akart interjúvolni. Végülis, sikerült az ugrás, ne csak nekem legyen jó napom. Elmondtam neki mindent, és lásd te is:
Anyám korán meghalt, rákos volt, és sajnos alig ismertem. Apám nevelt fel, aki még a mai napig is a példaképem. Motoros kaszkadőr volt, és mindent tőle tanultam. Nos, életnek nem igazán nevezném azt, ugyanis folyamatosan jártunk egy vásárral, így az életünk nagy részét egy lepukkant lakókocsiban töltöttük. Városról városra jártunk, és apa minden előadását láttam, majd pedig mikor elég idős lettem, én is részt vettem a műsorban. Egyik nap találtam egy összegyűrt papírt a kukában. Kemény nap volt, apa pedig elaludt a fotelban. Kiderült, hogy ő is rákos, és sajnálatos módon áttétes a betegsége. Valamit tenni akartam, de nem tudtam semmit sem csinálni. Nem vagyok orvos, de még ha az is lettem volna, akkor sem valószínű, hogy egy áttétes rákkal lehetne mit kezdeni. Végül adódott egy lehetőség. Akkor igazából egy nagy maszlagnak tűnt, és sosem gondoltam, hogy igaz lehet. Egy pasas keresett meg, mikor az egyik motort szereltem, és azt mondta, meg tudja gyógyítani apámat, ha fizetek neki. Nos, fiatal voltam és naiv. Simán belementem. A fura az volt, hogy egy csepp vérem elég volt, bár ezt akkor még nem tudtam, és nem is kerítettem neki nagy figyelmet.
Évekkel később azonban beütött a gebasz. Szellemlovassá változtam, mikor három alak akart elintézni, de azt hiszem sikerült rájuk hozni a frászt. Végül minden a helyére került. Mephisto bérence lettem, hogy leszállítsam neki a kárhozott lelkeket, és visszarugdossam a hátsóját az undorító Blackheart nevű fiának a „mesés” alvilágba. A végén kicsit nagyobb dobásról volt szó, de sikerült elhárítani a vészt, és mondjuk úgy, felmondtam Mephisto-nak, de az különleges adottságot, amit tőle kaptam, megtartottam. Szuvenír a túloldalról. Az utóbbi időben ott tettem keresztbe az ördögnek, ahol tudtam, miközben még a békét is őrzöm itt a Földön, és jóra használom a démoni erőt, ironikus mi? Ahogy telt-múlt az idő, megtanultam irányítani az átváltozást, így már nem vagyok az éjszakához kötve, mint az elején. Pöpec.

felhasználó


| Mindig más Very Happy | Twenty-two (22) | PM, ha kell más, kérd el | 6 éve kb |


Vissza az elejére Go down
Jonathan Storm
bosszúálló
bosszúálló
Jonathan Storm

Hozzászólások száma : 382
Birthday : 1986. Mar. 21.
Join date : 2012. Aug. 01.
Age : 33
Tartózkodási hely : New York

Johnny Blaze Empty
TémanyitásTárgy: Re: Johnny Blaze   Johnny Blaze EmptyVas. Dec. 30, 2012 7:32 pm

Öcsééém. Very Happy Nem akarok az utadba kerülni bizisten. Lehet hogy a tüzes mesterség terén döntetlenre menne ki a meccs, de hogy a többi képességed ellen sokat nem érnék, az is tuti fix. Bírom a fejed öreg, nyomás játszani, foglalj avit. Razz

_________________
... so live your life...
Vissza az elejére Go down
 
Johnny Blaze
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
MARVEL WORLD :: ::karakterek:: :: karakterlapok :: szuperhősök-
Ugrás: